Iscan 3 tane öeneride bulundu doktor hangısını kullanmalıyım üçüde iyi dedi 1. Dienille 2.Drosetil 3. Yasmin Kullanıp memnun kaldığınız
ilenalemin Iscan dienille bir yıl kullandım.hiç yan etki vs olmadı tam koruma sağladı.bırakttıgım anda hamile kaldım.şimdi emzirdiğim için zylnda kullanıyorum ama 6.aydans onra dienilleye geçicem
lapsekiliTayfur Iscan yan etkilerden korktuğum için iğne yaptırdım ben ama hapta kullanmak istiyorum gibi çok kararsızım Hormonlarda bozulma yapıyor aşırı tüylenme sorunu ve kilo sorunu vs diyorlar
ilenalemin Iscan valla çok memnundum.bebeğşm 5aylık.6.aydan sonra diğer haplara geöilebiliydiye biliyorum ama doktora sorcam eğer kullanabilirsin derse kullanıcam yoksa bir yaşını beklerim.
Iscan ilenalemin bizim 13 aylık kullanabilirsın dedi cerazette kullandım çok etkiledi beni 3 defa spiral taktırdım kayıyor tekrar hapa donecegım
ilenalemin Iscan hap bence iyi ya ama bu carezette ve zylnda hapları diğer haplara göre yan etkşelrş var gibi.bendr de çok iştah açtı resmen kilo aldım.
ogretmenanne2024 anmllvr kullanali daha bir hafta oldu açıkçası henüz yan etkisi oluşmadı ilerleyen zamanlarda bilgi veririm yine🌸
lapsekiliTayfur momzayn ben de ondan korktuğum için iğne yaptırdım . Bi tanıdığım da dkh yüzüne kist oluşmuştu oda beni etkiledi biraz
Themom_ Iscan zlynda4 kullanıyorum emziren anneler icin olan dk hapı 17 aydır emzirmem 6,5 aylıkken bitti ama değiştirmedim
lapsekiliTayfur Themom_ ben emzirmiyorum ama şeyi merak ettim mesela iğneyi yaptırmayı unutursam hamile kalma riski meydana geliyor hapta da aynıdır diye düşünüyorum ve biz bunları ne zamana kadar kullanacağız 😂 menepoza kadar devam mı 🥲