Zumra_Fatma köpekler uyutuluyor, kadınlar şiddet mağduru taciz tecavüz çocuklar ve hayvanlara aynı şekil taciz tecavüz kediler kesiliyor köpekler dövülüyor 30 suç kaydı olan hap kullanan psikopatlar çoğaldı ceza almiolar dışardalar her gün bir adam karısını öldürüyor vicdansızca her gün kesilen kadın dövülen kadın haberleri var her gün tecavüze uğramış çocuk haberleri duyuluyor bide duyulmayanlar var millet birbirini kesiyor. Adamın biri karısını bir çiçekcinin çiçek dükkanında çiçeğini paylaşmış diye çiçekciyi tek yumruk ile öldürüyor ve ölüm olmayana kadr da kimse ceza verilmiyor verilen ceza da işte iyi hal indirimi vs vs düşük oluyor hastaneler çocuk öldürüyor ve doktor hemşire polisine kadr örgüt içinde oldu soylenio hastane guvenilmiyor hukukcuya guvenilmio kime guvencez.. bir ay içinde duydum haberler narin öldürüldü köylü sustu ikbal kesildi Ayşenur kesildi bide kızlara iftira atıp kendileri ölmek istedi dediler kedi blendera atıldı doğrandi köpekler öldürüldü çöpe atıldı veya gömüldü, sokak ortasında adam karısının başına üç el ateş açtı öldürdü. Saplantılı aşık aşık oldu kadının boğazını red alınca kesti kayıp kadınlar ölü bulunuyor ? Hatta bu kadr ciddi vahşetler dönüyorken utanıorum gördüm paylaşım şu " İsrail çadırları yaktı insanlar diri diri öldü’ bu paylaşım bu yürüyüşleri yapan boykot yapanlar bu kadınlardan çocuklardan hayvanlardan utanıp paylaşım yaptınız mı? Hayor yapmiolar ülkem koca bir mezarlık sesiniz neden çıkmıyor? Her gün kadınlar kesiliyor abartısız söylüyorum tecavüz ve vahşice katledilme var. Kim kime emanet kim kime güvenecek ülkenize kör musunuz