Mirkelem Selam arkadaşlar bebegim henüz üç aylık sezaryan oldum göbek duruyor. Geçenlerde kimyon ve yogurdun birlikte tüketilmesi kilo vermeye yardımcıymış göbek basenlerde çok işe yarıyormuş. Emziren annelere özellikle öneriliyor aranızda deneyen var mı acaba
GirayinAslisi Kimyon gazi aliyor iyi geliyor hatta her yemege katilmasi öneriliyor duzenli, yogurt gaz yapar mi, bilemem ama
Mirkelem GirayinAslisi evet öyle gaz sorununu atlattık şükür. Bi iki defa yogırtlu kimyonu karıştırdım bana da iyi geldi bebegime de süte etkiside çok kilo verir mi acaba benim için o önemli
GirayinAslisi Mirkelem kimyon yogurt ikilisini kilo verme icin ilk defa dyydum zencefil zerdecal tarçın yoğurt var sonrapul biber limon yogurt var bunlari duymustum
Mirkelem GirayinAslisi geçenlerde intrnette gördüm ben diğerlerini yapardım da bwbegim var emziriyorm inşallah deneyen birirleri çıkarda paylaşırlar
Mirkelem Zeynephsy valla emzirmesem çok yemem de normalde ama emzirdiğim için yiyiorm süt olsn diye yine de kilosu az çıkıyor bebegimin