matmazelmomy Hanımlar 2 çocukla şipşak kullanabileceğim hemen elimin altında banyoda kurutma temizlerken kullanabileceğim süpürge Dyson düşünüyorum öncelikle ama çok pahalı olanlarından değil yinede başka önerilerede açığım yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🥰
cokbilmismom matmazelmomy ben yeni v15 total clean aldım aşırı memnunum bir sürü aparatı var içinde 8 taneydi galiba çekiş gücü sark süresi falan çok iyi geldi bana
huniliabla matmazelmomy 10 gün önce aldım Bosch ultımate 7 . Kıvrılıyor koltuklarına gidiyor dyson dan farkı yok sadece dysonun adı var . Ben çok memnun kaldım ıkızlerkm var hergun süpürüyoruz çok pratık
cokbilmismom matmazelmomy o kıvrılan koltuk aparatından yok ama koltuğun altını bu haliylede gayet güze girip süpürüyor gerek duymadım O aparata. Kendi başlığının dönüşleri çok iyi
cokbilmismom matmazelmomy çoğu modelde yok ayrı satılıyor, sanırım bir iki modelde var sadece Benimki bu içinde ki aparatlar benim istediklerim zaten daha ne olsun. En önemlisi koltuk döşeme süpürme aparatı bence 
matmazelmomy cokbilmismom baya aparatları varmış koltuğun altınada bu şekilde girebiliyorsa sıkıntı olmaz heralde
belismomsss24 Vestel s70 kullanıyorum. Çoook memnunum. Koltuk altlarına girme özelliği var 1 saat şarj süresi var. Elektrikli süpürgemi sattım o derece iyi çekim gücü var .
ekintopalca Dyson alayım diye gittim phlips 8000 xc8049/01 aldım aşırı memnunım..Dyson parçaları garantiye girmiyormıs hemde daha pahalıymış..büyük süpürgem de phlips maraton diye dikeyde de bunu tercig ettim