Tombikdonerartikcokpahali 20 bin İstanbul da hanımlar piyasanin altında çok güzel bir daire imiş 😂 tamam yani bari yalan yazmayın arkadaşım göz var izan var sen bu daireye nasıl 20 bin isteyebilirsin? Şaka gibi İstanbul da 20 binden aşağı ev yok. Vay milletimin haline
MoonCrystal Tombikdonerartikcokpahali köpek bağlasan durmaz 20 bin nedir dokunduğun yer dökülür,rutubetten 5 seneye vücudunda temiz organ kalmaz. Komple boydan boya porcöz tuz ruhu dök yine iflah olmaz Allah akıl fikir versin
Tombikdonerartikcokpahali MoonCrystal ay şu halde bile güldürdün beni allahta seni güldürsün 😂 gerçekten şaka gibi bu gidişle transitin arkasına mis gibi yatak yorgan koyup kalacağız
Tombikdonerartikcokpahali Deletedmom_117 piyasanın altında imiş altında olmasa 30 yazarlardı sanırım 😂
Tombikdonerartikcokpahali Zeytin-gozz1 hahah😂 o boruyu alinn…. Diyesim var ama susuyorum mesaj yazmamak icin
Deletedmom_117 Tombikdonerartikcokpahali ya seni Başka biri zannediyorum Fake çıkmış falan ya djdjd isimler çok bnzer
bsmnl Tombikdonerartikcokpahali Bunlar tam olarak Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz olanlar işte canlı örneği.
Deletedmom_117 Tombikdonerartikcokpahali bolmoyonezli eki vardı senin isminden farklı djdnd Ben ve bir çok kişiye yapmqdigi kalmadı en son sapiklaşmiş djdjd