Zhra78 Selam kızlar İstanbul’dayım şu an hava 12° gösteriyor hissedilen dışarı çıkacağım bebeğe sizce nasıl giydirmeliyim
silaa66 Zhra78 valla ben yünlü corap üstüne tayt giydiriyorum Mont ve badi giydiriyorumm soğukk bayaaa
D_deniz Zhra78 çıtçıtlı badi üstüne alt üst takım veya tulum.. . Kesinlikle astronot mont gerekli. Sadece üst mont varsa alta külotlu çorap da giydirmek gerekiyor. Gerçekten çok soğuk. Evler güzel de dışarısı buz İstanbul’da
Themom_ Zhra78 Askılı atlet üstüne pamuklu eşofman takımı giydiriyorum içine külotlu çorap ve üstüne montla şapka. Ayaklarında mutlaka ayakkabı oluyor.
Esoz1110 Zhra78 Ben sweat mont giydirdim dün burada da hava soğudu baya doğalgaz açtım kızım hasta olmasın diye
silaa66 Zhra78 yok evim baya sıcak açmadım evde sıcaklıyoruz dışarı cıkarken kalın giydiririm genelde😅
helinsila D_deniz evet şu iki üç gündür baya dahada soğuk heleki Eskişehir dönüyoruz kalorifer yakıyoruz 😬astronot mont gerçekten kışın çocuklara çok iyi asla soğuk almazlar usutmezler bende aldım 11 aylık oğluma daha henüz giydirmedim bu hafta hastaneye giderken giyidricem bakalım üşümez sıcacık tutar 🥰
Usnac1995 Zhra78 24 aylık oğlum. Sweat altına, pamuklu eşofman giydiriyorum. Mont bir de şapka. Çok üst üste giydirmeyi sevmiyorum, rahat hareket etmeleri lazım. Birazda havayı hissetsinler
_Goktugunannesi__ Zhra78 kilotlu çorap kalın yünlü pijama ayaklarına kalın havlu çorap ve panduf üstüne de uzun kollu zıbın yünlü swet ve mont evde de kalın yelek giydiriyorum Erzurum da ilk karı gördük bugün hava buz gibi
Bebegimm1 Zhra78 ince uzun tşort altı tek kat üstüne ince polar yetiyor fazla giyinmeyi sevmiyor soğuğa alışık bünyesi akşamları mont gündüzleri polarla geziyor kısacası kendim gibi giydiriyorum
buketadenatalay Zhra78 bendd zonguldak ereğlideyim istanbulla aynı hava burada da var hatta burası daha soğuk boluya kar yağdığından dolayı. Dün mama almak için dışarı çıktık alttan ince bir pijama takımı giydirdim üstüne de günlük alt üst takım giydirdim üstüne kalın mont giydirdim ayağında çorap ve ev botu başına bere (8 aylık olacak)