tatlicadiy 4 aylık bebeğim kakasında kan lekeleri görülmeye başladı doktorumuz inek sütüne alerjimiz olabilir dedi sadece emiyor bana bir liste verdi bunları tüketme diye benim neler yapmam lazım aç kaldım resmen😔😔
Sinemskrglu tatlicadiy kesinlikle sıkı diyet yapmanız şart benm kızımda çoklu besin alerjisi vardı . 1.5 yaşına kadar geçmedi . Şu an 25 aylık çok şükür bitti. Ekmek , zeytin ve vişne reçeli, patates ile besleniyordum ben .
FadiXx tatlicadiy en büyük yanlış yemelerde tereyağı kullanmak yada birinin evine gidince yemek herkes unutuyor. Sonra nerde kaçak oldu diyor lütfen dikkat edin emeğiniz boşa gitmesin.
tatlicadiy FadiXx Sinemskrglu valla çok zor ne yapıcam bilmiyorum yoğurt ve peynir yememek sıkıntı hayır bir de sütüm kesilmese bari
Sinemskrglu tatlicadiy kesilse benmki kesilirdi emin olun 18 ay emzirdim kendi isteğimle bıraktırdım bol su için . Sütün su ile alakası var sebzeyle kalitesini arttırın özellikle dere otu
tatlicadiy Sinemskrglu aynen öyle yapacağım şimdilik 15 gün böyleyiz umarım bu kadarla kalırız teşekkür ederim
tatlicadiy eymenesra inek sütü içeren yiyecekleri tüketmeyeceğim internette var burdan görsel paylaşmayı bilmediğim için gönderemiyorum