hnfilygk Bebeğim 7 günlük hastandr hemen sütüm gelmedi damla damlaydı göğüs ucumda yoktu hastanede silikon göğüs ucu aldık ama bi sonuç alamdık evde çaylarla falan sütüm geldi sağıp veriyorum silikon göğüa ucuylada bazen güzel emiyo bazen çok direniyo 2 kere çekip bırakıyo psikolojik olarak çok zor bi dırım napıcamı bilemiyorum böyle bür durum yaşayıp emzirebildinizmi sonunda
durummkizim hnfilygk benim de sol gogus ucum küçüktü tutmuyor du o göğsüme alınca çılgınlar gibi agliyodu gece uykuluyken bile. 2 hafta kadar savaş verdim resmen ayakta gezerek vs çok çabaladım şükür tuttu. Zorlayıcı süreç ama emin olun kabul ediyor sonradan hep göğsümü vermeyi denedim sizde öyle deneyin
acimavi hnfilygk göğsü ağzına iyi yerleştiriyorsunuz değil mi? Sadece ucu değil, çevresindeki kahverengi bölgeyi tamamen agzına alması gerekiyor. Silikon uç olmadan bu şekilde denediniz mi hiç
emosyigit hnfilygk bende 8 gün uğraştım arkadaşım yenidoğan hemşiresiydi zorla ağlata ağlata ağzına mememi verip emzirtti şu an 11 günlüğüz 3 gündür emzirebiliyorum biraz fazla ağlatıp zorlaman gerekiyor.
zeynep0709 hnfilygk Bende sezeryanla doğum yaptım ve bi gece yoğun bakım da kaldım o gece mama verdiler biberona alışmıştı biberon olmazsa uykuya dalmıyordu ben 7. Günümde mamayı kestim sütümü sağıp veriyordum ki göğsüme koyunca ya kavga edercesine ağlıyordu ya da 2 3 yudumda uyuyordu biraz kendine gelince göğüs ucuyla emzirmeye başladım bi hafta 10 gündür öyle emiyor arada göğsümü tutuyor bazende direniyor ona da alıştırmaya çalışıcam InsaAllah ikimizde başarırız.
hnfilygk durummkizim ilk önce memeyi deniyorum her emzirmede verebildiğim kadar veriyorum sonra tam anlamıyla doymadığı için mecbur sağıp veriyorum imşalalh düzelir ya
hnfilygk acimavi denedik annem kız kardeşim her emmede neler neler yaptık ikimizde üstümüzü çıkarttık ten tene temas olsun internettwki her pozisyonu denedik dikkati dağılmasın diye evdeki herkesi susturdm ama yok direniyo
hnfilygk emosyigit dün banyosundan sonra hemen mememi verdim ikisinide 15 er dk emdi uyudu ama sonra hep parça parça
acimavi hnfilygk daha çoookk küçük, emmeyi de yeni öğreniyor. Pes etmeyin, sütünüz de artmış maaşallah. Hep deneyin, en sonunda alışıp uyum sağlayacaktır. Silikon uç tavsiye etmiyorum, onda da tutmuyormuş zaten, siz kendi göğsünüzde denemeye devam edin🍀
umaykus598_ hnfilygk memeyi tuttuğu zaman üstten şırıngayla süt akıt emmeye teşvik et çok işe yarıyor. Hem sütünde artar üzülme sakın. Harika bi annesin üstesinden gelirsin 💕
alprn78_ hnfilygk canım sağıp eğer biberon ile veriyorsan hemen biberonu bırak bende meme reddi yaşadım ilk zamanlarında sağıp verdiğim için biberonla ve sonu hazin oldu biberona alıştı ve 2 yaşına kadar sağıp verdim çok zordu
hnfilygk alprn78_ bu seferde açlıktn krize giriyoruz annem sağolsun çok çabaladı halada her geldiğinde günün yarısı meme tutturmaya çalışıyoruz
CaganikoFernandez hnfilygk benim de sol mememi tutmuyordu hastaneden beri silikon uçla emziriyodum sol tarafı ve hep koltuk altımdan ters uzanarak ya da kanguru yani dik pozisyonda emiyordu inatlaşa inatlaşa silikon ucu da bıraktık normal pozisyonda da emiyoruz artık
artikbiranneyim hnfilygk farklı emzirme pozisyonlarını denediniz mi? Emzirme eğitimi almıstım hastanede. Örneğin ters kucak pozisyonu bende cok ise yaramıstı. Bir elimle bebeğin kafasını diğeriyle memeyi tutup ağzına sokuyordum. Bu sekilde bastıra bastıra öğrendi emmeyi