balli_cilek Themom_ inanamıyorum bağcılar medilifeda doğum yaptım gelen yıl verilmiş sadakamız varmış en az 6 senelik belli ki o zamanda vardı o günahsız yavruların ahı bırakmasın iki. Cihandada Allah belalarını versin oğluma baktıkça verilmiş sadakamız varmış diyorum ne kadar şükretsem az
Themom_ balli_cilek Resmen verilmiş sadakanız varmış. İnşallah kolay kolay bu konunun üstü kapatılmaz ve daha da üstüne gidilir soruşturma büyür
_mom AbEsMu130125 ben beş aya kadr adam akıllı doktor nulamadim hatta bir saat uzakta olan eşimin memleketine giderdik doktora özel yok burada sadece özel klinik var sıkça kontrole oraya da gittim ama doğum yaptırmıo adam sadece muayene doğum için iki şehir uzakta olan hastane ile çalışıyor ani doğumda malesef oraya gidemezdik eşimin memleketi de zor geliodu en son acemi ama güler yüzlü doktlra denk geldim ondan önceki biri gereksiz korkutti biri aynı anda odaya üç dört hasta aliodu biri de aşırı kaba davrandı çoğu hasta ona gitmek istemedi artık. Doğum da ise ani doğum yaptım cidden sabahın 7 si aniden kesem patladı ağrım sancım yokken eşim kamuflajli iş yerinde nöbette çıkıp geldi aldı beni benimle ilgilenen dört ebe çok iyiydi biri baş ebe canımı kasıtlı aşırı yakıp bana sende vajinismus varmı dedi vajinama yumruk atar gibi soktu elini yumruk şeklinde diğerleri kademe kademe bakıp kontrol edildi onun dışındakiler iyiydi hatta normal doğumda olsa yeme içme yasakmis doğum anı kalkıp gezmekre onlar bana izin verdi süt içtim çorba içtim bırakın gezcem dedim (8cm açılma) doktor geldi aaaa hemen uzan dedi baktı doğum doğum dediler ne doğumu gezdim sancım azaldı gerçekten özel hastane olsa kendileri başta gezdirirdi diye düşünüyorum ama devlette yasakmis eşim kamuflajli diye eşimin yanımda durmasina uzun süre izin verdiler doğum odasında hemde doğum anı çıktı normalde kısa süreli moral vermek için aliolarmis ama ebeler eşim konusunda çok kez tolerans sağladı bir ebe o kadr ilgilendikk ayakkabima kadr giydiriyordu iki gün boyunca eşimin kuzeni orda çalışan deidki iyi ebelere denk geldin sonraki gün çalışanlar aşırı gaddar dedi. Yani şans mı diyeyim eşten dolayımi bilemiom ebeler biri hariç iyiydi ama işte özel de ilgi alaka umursama ve tavır bambaşka buda gerçek merdivan altı özel değil gerçekten işini güzel yapanlar
nurlyy Beylikdüzü birinci hastanesi ve reyap hastanesi kapatıldı, hastalar başka hastanelere sevk edildi, ışıklar kapandı, tabelaların harfleri sökülüyor şuan
Emily37 Themom_ 2022 kasım da medilife’da doğum yaptım ve hem doktorumdan hemde hastahaneden çok memnun kaldım.her iki çocuğumunda çocuk doktoru orada kendi dahiliye doktorum orda.Yaklaşık 15 yıldır gittiğim ve memnun kaldığım bir kurumun böyle birşeye karıştığını duymak çok üzücü.bu olaylar olduğundan beri doğru düzgün uyuyamıyorum.o aileleri düşünüyorum empati kuruyorum inanın yemeden içmeden kesildim üzüntüden.bu işte kimlerin parmağı varsa umarım fazlasıyla cezasını çeker.Allah hepsinin belasını versin iki cihanda da çeksinler pislikler
Themom_ Emily37 Vallahi billahi bende çok üzgünüm. Twitter’da direk bu sarı doktorun öldürdüğü bebeklerin ailelerin paylasımlarına denk geldikce içim çekiliyor.
balli_cilek Themom_ beter olsunlar trg hospitaliste çok şaşırdım sık gittiğim bi hastaneydi ama resmen herkes oraya ölü çıkaran hastane diyordu o kadar çok cenaze çkıyrdu ki nerden bilelim herkes eceliyle gidiyor başka hastaneden sevk ediliyor haliyle burda ölmesi de normaldir heralde diyorduk öyle sanıyorduk meğer olayın iç yüzü bambaşkaymış Alah yanlarına bırakmasın. İki yakaları bi araya gelmesin
Melek5757 rimrim Bende öyle düşünüyorum aslında ama düşünmek dahi istemiyorum biyandan çünkü belliki uzun zamandır bu şerefsizler yapıyor Allah belalarını versin iliklerine kemiklerine kadar acı çeksinler onun için şuan bilinen 21 dir 🤦
Mehlikam Themom_ şişli kolan mi? Eger orasıysa bende orda yaptim ve çocuğumu yalan yere 10 gun küvezde yatırdılar.
adakus48 Themom_ ben avcılar da yaptım 2021de kızım yoğun bakımda kaldı ama gerektiği için, yani 34 haftada erken doğum yapmıştım ve çocuğun ciğeri gelişmemişti 2 hafta kaldı açıkçası en azından benimki için konuşuyorum bilerek tutulduğunu düşünmüyorum. Her gün gidip görüyorduk izin vardı görüşe yani zaten halinden belli oluyordu nefes alamadığı ciğerden dolayı. Çok kötü olaylar tabi Allah sabır versin mağdurlara
demetsina Yusufagahinannesi Ben Avcılar Hospital’de yaşadım bu olayı bu hastane 25 yıllık bir hastane ve sahibi de eski sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu Yani dediğiniz gibi merdiven altı bir yer değil ve Fırat Sarı o hastanede çalışmamasına rağmen benim oğlumu yoğun bakıma o yatırmış o gece orda bile değildi önce solunum sıkıntısı var dediler sonra ciğerindeki suyu atması gerekiyor dediler sonra sarılığı çok yüksek dediler Işın tedavisi uyguluyoruz dediler 20 gün yatırdılar çam ve sakuradan sürekli bebekler geliyordu boş küvezde kalmadığı için oğlumu taburcu ettiler yoksa başka bahanelerde bulurlardı Ayrıca Medical park Bahçelievler’de 10 yıl önce büyük kızımın kalbinde küçük ve zararsız bir delik olduğu için profesöre götürüyordum tabi o zaman hiçbir şey bilmiyorum drun ağzının içine bakıyorum bir şey olacak diye ödüm patlıyordu 3 ayda bir kontrole çağırdı meğer o kadar sık takibe gerek yokmuş ALLAH’tan 18 aylıkken tamamen kapandığını söyledi bir daha gitmedik ama hepsi para tuzağı
Yusufagahinannesi demetsina kötü bir doktora denk gelmiş olabilirsiniz. Medical park hastanelerinden ben kendi tecrübelerimle hep memnun kaldım. Eski sağlık bakanının hastanesi olması iyi olduğunu gerektirmez bence. Medipol hastaneleride eski sağlık bakanının bence çok iyi bir hastane değil. Aşırı para oyunları dönüyor özel sağlık sigortası olan hastalardan bile yasa dışı ücret almaya çalışıyorlar ben 2-3 kez şahit oldum sonra tekrar tercih etmedim. Bence avcılar hospital dediğiniz yer türkiyede en iyi 10 hastane sıralamasına giremez asla
Leylamoznur Yusufagahinannesi bence memnuniyet değişken ben medipol megadan cok memnunum her şubesinde çocuk poliklinik gece var ama bahçelievler medicalparkta yok ve dediğibiz gibi para tuzağınada sahit olmadım bence şans ve isteklere göre değişiyor
Leylamoznur miranatlass bende orda yaptım ama doğamed kolan işletmesi yani hepsi yaptı benim kızımı ilk doğduğubda hemen sarılıktan yatırmak istediler değeri yüksek diye ben olmaz dedim kızımı Beylikdüzüne gönderceklerdi ben imza atıp çıktım bidahada kapısından geçmedim
miranatlass Leylamoznur aa hangi doktorda doğum yaptınız birde doğamed işletmesine bağlı nasıl oluyor
Yusufagahinannesi Leylamoznur medipol esenlere gittim bi süre hamileliğimde tuğba hanımdı memnundum. Sonrasında eşimi doğum almayacağını açıkça söylediği için bıraktım. Son zamanlarda da medipol megada ücret sorunu yaşadım maalesef
Woman35 Kızlar bisey sorucam günlerdir aklimda esenyurt necmi kadioglu devlet hastanesinde dogum yaptim reyap hastanesi oraya cok yakin benim bebegimde emme refleksi tam gelismedi diyip yoğun bakima almislardi 4 gun kaldi bu 4 gunde bugun cikaricaz testleri yapalim doktora soralim diye diye 4 gun gecirdiler adi gecmiyor hastanenin ama o hastane de olabilir mi iclerin de ya icim rahat degil
Leylamoznur Yusufagahinannesi işte dediğim gibi biraz ozaman ki etkileşim önemli benim özel sağlığım var
Yusufagahinannesi Leylamoznur benimde var ona rağmen 5 kuruş para koparmak için bahane uyduruyorlar. Hamilelik testi için para istiyor. Full kapsıyor diyorum o zaman 200tl ödeyin diyor. Neden diyorum doğum kapsamınız var mı diyor var diyorum 10 dk bekletiyor tamam gidip test verin diyor. Yani o an ben aman 200den nolacak desem ödesem alıyor o parayı benden. Bi kez ödedim. Bu hastanede sigortanız dermatoloji kapsamıyor dediler sadece bu bölüme özel dediler zaten %20sini ödüyorum hem tss hem özel sağlığım var dedim ödedim. Sonraki seferlerde gördüm ki ne kopartsam kardır diye düşünüp ona göre hareket ediyorlar bi daha tercih etmiyorum. Acıbadem altunizadeden çok memnunum gerçekten private bi hastane çok memnunum
tgbnr Themom_ özel bagcilar medlife hastanesine mayıs ayına kadar muayeneye gittim sonra hastane kapandı daha sonra doktorum güney hastanesinde nobetci olarak haftada iki gün orda oluyordu oraya gittim daha sonra doktorum 1 ağustosta kendi yerini açtı doğumun yaklaşmıştı iki yeri seçmem gerekiyordu birisi güney hastanesi bir diğerine özel trg hospitalist hastanesiydi hijyen konusunda orası daha iyiydi hospitalist doğumu orda yaptım 39+4 doğum yaptım hatta hemşire bebeğimin yeni kakasını yedigini söylemişti ama çok şükür ki küveze almadılar doğum yaptığımdan beri buna şükrediyorum ben çok memnun kalmıştım hemsiresinden tutun hasta bakıcısına kadar çok iyilerdi duyunca şok oldum verilmiş sadakamız varmış da bebeğimi benden almamışlar kapatılan 3 hastanede de doğum sürecim geçti yani ne yazık ki Rabbim evlatlarımızı korusun ve bize bağışlasın kötü insanlardan uzak eylesin Allah’ım çocuklarımızın yolunu çiçek bahçesi eylesin ❤️❤️🙏🙏