Deletedmom_120 Kızlar dünden ber öksürüğü var akşam koca gece öksürdü kızım zor uyudu 6 aylık doktora götürücem bugün ama arkadaşın oğlu hastaydı aynı böyle öksürüyordu onunla görüştük geçen gün salgın falan mı var acaba yoksa diş böyle yapar mı ?
eozlem Deletedmom_120 salgın var maalesef. Bizim burada acillerde hep minik bebişler var. Benim 2 aylık bebeğim de aynı şekilde öksürüyor. Aile boyu öksürüyoruz.
Deletedmom_120 eozlem bendede var biraz öksürük doktora gittik bugün ama devlet hastanesindeki doktorlar randevusuz hasta bakmıyormuş 🤷🏼♀️ özele götüreceğim bir de korkuyorum bronşite falan çevirmesinden
eozlem Deletedmom_120 ben özele gittim. Ventolin şurup verdi bir de azitro şurup. Çay kaşığı ile verdim hep. Tam toparlıyor gibiydi, ilaçları bırak buhar ile devam et dedi ama başa sardı çocuk. Şimdi tekrar başladım şurup vermeye.
eozlem Deletedmom_120 evet öyle. Sürekli buhar veriyorum ve serum fizyolojik ile temizliyorum burnunu. Bir de doktor bana normalden fazla besle dedi. Fazlalığı kusarken balgam da atıyor bu şekilde.