Bayancorek Pnar_2886 Ben yapıyorum memnunum sorun yaşamadım hiç satıcıya ve alan kişilerin koyduğu fotoğraflara bakın ona göre alın ben memnun kaldım aldım her şeyden fiyat performans ürünüydu
Noname21 Pnar_2886 Amazon fan ne farkı var buranın Benim komşum yapıyor bir bucuk ay sürüyor gelmesi ama geliyor
Ays1 Pnar_2886 ben yaptım gördeldeki gibi geldi kaliteleride iyiydi 2 haftada geldi tek sorun gümrük parası çok fazla
kare Resimde göründüğü gibi gelende vardı gelmeyende vardı.çanta almıştım onlar göründüğü gibi gelmedi mesela terlik almıştım o güzel geldi yorumlardaki resimlerine bakın alırken.
Sungerbob Bayancorek Bazıları bir ay sonra teslim ediliyor diyor da bana da bir aydan önce lazım o yüzden ona göre verecektim siparişi teşekkür ediyorum bilginiz için
Bayancorek Sungerbob satıcıya göre değişiyor canım bir de gümrükte ne kadar duracağına bağlı belli olmaz hiç
pazartesisendromu Sungerbob kiyafeet aldiniz mi ,%100 polyester yaziyo dogru mu acaba oyle ise uygun fiyatli denilmez tekstil urunleri icin ama gorselleri cok guzel ,icim gidiyor ;)
Sungerbob pazartesisendromu Aldım aldım pazar günü sipariş verdim hemen gönderim işlemlerini yaptılar zaten ama henüz elime ulaşmadı 🤣 ürünler geldiğinde bakayım nasıl kumaşlar ama dediğiniz gibi ürünlerin hepsi çok güzel ve uygun fiyatlı o yüzden bi kaç parça denemelik aldım bakayım nasıl gelecek 🤣