Aklimideliricem Dışarda bi rüzgar var ki aboo camlar takır tukur ediyo. Bebeler uyuyoken ben uyuyamıyorum korkudan sjjsjsjs nedense hiç buraya yazasım geldi korkum hafifler belki aklım dağılırda jfdjjsjdj
1mucize Aklimideliricem ben artık gündemdeki olayları düşünmekten uyuyamıyorum. Ne hale geldik ülkece.
ipekkkkkkkkkkk Aklimideliricem aşırı bir soğuk var ne zaman Instagrama girsem felaket tellalı gibi haberler kime neye güvenceğimi şaşırdım akşamları dışarı çıkamıyorum psikolojimizi maf ettiler hele o bebekler çığırından çıktı ülke Allah sonumuzu hayır etsin
Aklimideliricem 1mucize of evet ya akşam oğuzhan uğuru izledim yatarken hastane haberine baktım şimdi rüzgar çıktı camlar takırdadıkça deprem oluyo sanıyorum geri instagrama giriyorum daha kötü şeyler görüyorum en son pes ettim oturdum sabah olmasını bekliyorum yani
1mucize Aklimideliricem bende az önce oğuzhan uğuru izledim. Aynı döngüyü yaşamışız. Çok uykum var ama uyuyamıyorum. Baktım olacak gibi değil akşam yemeğimi şimdiden yaptım sabahta pişiririm inşallah😂
1mucize Aklimideliricem ne yapayım ya yemek düşünmek kadar zor bir şey yok. Düşünmek yapmaktan daha zor . İnstada Gezinirken gördüm dur yapayım dedim. Sabahtan anneme giderim kahvaltıya. Sonra park market vs. Yemek derdi yok ne de olsa😂🙂↔️
Aklimideliricem ipekkkkkkkkkkk aminn gerçekten ya bi daha akşam instagrama bile girmicem zaten gündüz uyku yok