Ervakusuuum Kızlar merhaba oğlum 5 aylık bu aralar çok sık emiyor ama gögsüm aşırı cıvık özellikle akşamları artık iyicene çekiliyor ve akşam emdiği vakitler memede çok durmuyor huysuz sürekli sıkıyorum çok az süt geliyor iki emip bırakıyor uyumuyor haliyle napıcam bilemedim ya acaba sütüm yetmiyor doymuyormu diye düşünüyorum sizce mama alıp en azından akşamları biraz versemmi kızlar ?
Fasi Ervakusuuum yetmiyor doymadığına eminsen alabilirsin tabiki sütünü çoğaltmak için sağımla destekleyebilirsin bu süreçte emzirdikten sonra sağıp gögsüne uyarı verebilirsin hem azalıp azalmadığınıda anlarsın
nergissssss Bende aynı durumdayım öğlen bebeğim uyurken süt sağıp uyumadan onu veriyorum biraz doyuyor birazda emip uyuyor şükür
rabiaceyhann 4,5 aylık bende aynı durumdayım. Gece mama mı versem diyorum çok sık uyanıyor ve doymuyor kilo almayacak korkusu yaşıyorum. Mama versem sorun yaşar mıyım acaba kafam çok karışık. Daha fazla büyürse ilerde mama içmez geç kalırsın başla diyenlerde var
Fasi rabiaceyhann evet biraz büyüyünce kesinle mama kabul etmıyorlar normalde yarım litre süt içen oğlum diş dönemi 2 katını içmek istiyor yetmıyor sütüm diş zamanı mama aldık farklı markalarda ağzına bile sürmedi tanıdık birine verdik mamayı
rabiaceyhann Fasi bende mama başladım 2 gündür. Hipp denedim asla beğenmedi tadını aptamil aldım mecbur daha tatlı diye. Biraz daha iyi yaklaştı ona karşı sanki. Artık süt dayanmıyor valla başka çarem kalmadı inşallah içer azar azar deniycem