onemore unknownlove ben loreal paris in retinolunu kullanmıştım birkaç ay, hamile olunca bıraktım, kısa sürede bile cildim hafif soyulmuştu ve güzel hissettiriyordu, soyulma sebebi yenilemesi
Lilybaby unknownlove acnelyse tarzı retinoik asit içerenler doktora danışılmadan kullanılmamalı. Kozmetik formda retinol herhangi bir markanınkini kullanabilirsiniz ama hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanılmamalı cilt alışana kadar haftada birkaç gün kullanılmalı ve güneşten çok iyi korunma sağlanmalıdır
unknownlove BuzluKahve ArvenMom merhaba ya tiktokts hep görüyorum yüzü çok güzel yapıyor bende kullanmak istiyorum neler kullandığınızı nasıl kullandığınızı banada anlatır mısınız birde gerçekten güzel mi ?
aleksandralarossa ArvenMom ay askım sana bayılıyorum bu konularda hadi bana da öğret ne bu retinol ne zaman nasıl kullancaz 😁
ArvenMom unknownlove doktor kontrolün de kullanılması lazım kafanıza göre kullanmayın yüz deriniz yanar.
onemore unknownlove Bunu kullanmıştım. İlk defa kullananlar için hassasiyet yapabilir o yüzden haftada 1, 2 kez kullanılması öneriliyor, gece uygulayıp sabah temizleyip güneş kremi kullanabilirsiniz
ArvenMom aleksandralarossa çok teşekkür ederim ama 🥹hayır öğretemem kuzum doktor kontrolün de ilerlenmesi gerekiyor yoksa yüz derini katman katman atar ve yanar çok riskli evet etkileri çok büyük kullanım da ama çok riskli kişi bilmeden kullanmamalı
unknownlove ArvenMom en düşükler başlamalı yeni başlayanlar için diyor ve sürekli nemlendirilmeli diye ne olur anlat lütfen 😩😂
ArvenMom unknownlove ben doktor kontrolü dışında kullanılmasını asla önermiyorum çok riskli en düşük dozu bile doktor vermeden almayın ben retinol kullanıyorum ama ilaç olanını daha önce kremini de kullandım doktora git tatlım kafana göre başlama
Lilybaby unknownlove instagramda eczsemina kullanıcı adını aratın yeni paylaştı güzel bir bilgilendirme bunla ilgili