Azygos Merhabalar oğlumda alerji tespit edildi genel olarak beslenme ve uyku sorunumuz var acaba bu alerjiden karnında devamlı ağrı olmasından mi yoksa Farklı bi sebebi mi vardır
Elif112 Azygos alerjide bağırsaklar etkilenir ve yoğun gaz ve karın ağrısı yapar, sürekli gaz ağrısı olduğu için kesintisiz uyuyamaz ve karın ağrısıyla sürekli uyanabilir, bu nerdeyse tüm alerjilerde olabiliyor
menis_21 Azygos Anladım benim oğlumun da kakası bazen yeşil ve sümüksü gibi bi keresinde altı açıkken yaptığım da gördüm köpüklü yaptı ben gazla birlikte çıktığı için öyle diye düşünmüştüm ama değilmiş sanirim bizimde egzamanız varda ondan sordum doktorumuz süt ve süt ürünlerini tüketmememi söyledi bagirsaklarimiz sesli bazen çok kolik bebek değil uykusu beslenmesi de iyi hafif dereceli bir gaz problemi var sadece ama test falan yapılmadı bize doktorda istemedi 🤔
Azygos menis_21 bizim ciddi gaz problemi var uykudan devamlı uyanır uykuya dalamaz emmek istemez vs bi de kakası mukuslu olunca doktora gittik tanı konuldu süt ürünleri ve yumurta yasak mesela tahin süt aroması varmış o da yasalik paketli şeylere dikkat et dedi
menis_21 Azygos Anladım cnm ben tahin i gene ne çok yiyorum süt yapsın diye onunda dokunacağını düşünemedim
menis_21 Azygos Peki ben şimdi doktoruma da danıştım bu durumu fakültede çocuk alerjisine gidip bi baktirin bakalim ne çıkacak dedi peki alerji olduğu çıkarsa ne oluyor sonra ki tedavi süreci nasıl ilaç falan kullanıyor mu geçici bir durum mu yoksa devam edecek mi sürekli doktorumuzda tatilde olduğu için pek rahatsız etmek istemedim bunları sorarak ...Ben de endişelendim şimdi biraz 3 ay 8 gunluguz biz ek gıdalara başlayınca nasıl oluyor acaba ? 🤔😔😔
Azygos menis_21 ben de çok şaşırdım tahine ama süt aroması olan her şey yasak dedi mesela bir de dışarda yediğimiz tavuklar soya ile marine ediliyor çoğu yerde o da sütle benzer protein yapısında dışarda et tüketmek de yasak
Azygos menis_21 söyle ki biZim doktor 2 hafta sonra tekrar kaka testi yapalım dedi 1-2 ay diyet yapacaksın sonra yavaş yavaş düzelme olursa diyeti açıcaz dedi