yagmurkokusu_ minnosunannesi06 eşim bingo almış fınısh yokmuş beğendim finish kadar olmasa da gideri var
Erd_Zynp65 minnosunannesi06 finich kullanıyordum onuda artık boykot diye almıyorum bingo kullanıyorum çok iyi tertemiz yapıyor
YumukluSucurtaa Fulyy çok iyi kurumuş lekeleri bile çıkardı bende eko modunda ☺️ ben çok beğendim onda kalicagim artık
YumukluSucurtaa minnosunannesi06 asperox spark bende deneye deneye buna geldim harika kurumuş lekeleri bile ekonomik modda çıkardı bunda kalicagim fiyatida uygun Renax falan kurumuş leke cikarmiyor Tarım kredinin diğer ürünlerimize denedim Biminde berbat hepsi
Hulya0129 minnosunannesi06 bingo güzel boykot malları bardaklarımı mahvetti migros marka da güzel (arçelik markam)
yagmurkokusu_ Hulya0129 ben memnun kaldım ama bitene kadar kullanırım finish vazgeçmem ya yok diye almış. Fairyden de memnunum ama makinemin önerdiği tablet finish
minnosunannesi06 yagmurkokusu_ bende finish kullanıyordum elimde kaç adet kaldı bitti nerdeyse boykot diye almicam çoktandır almıştık yeni bitti yerli üretim bakaicam
aslhnkrts minnosunannesi06 bingo, asperox , renax bu üçü de benim favorim hangisini bulursam onu alıyorum