Elifhakan12 Kızım 1 ay sonra 4 yaşına girecek.. Dün doktora gittik muayene etti, film çekti.Cok usutmus ciğerlerine kadar dedi..3 tane antibiyotik iğne verdi günde bı tane ,2 tanede antibiyotik ilaçlar var..Bu kadar antibiyotik fazla değil mi sizce
expelliarmus Elifhakan12 bence başka bi doktora daha görünmekte fayda var. Gerçekten ihtiyacı var mı yok mu o zaman netleşir . İmkanınız varsa başka bir doktora daha görünün . Yavruya boşa o kadar ilaç yüklenmesin
suheyla92 Elifhakan12 size verilen dozla o bir değildir diye düşünüyorum. Antibiyotik tedavisi gerektiğinde yapilmazsa cok daha kötü şeyler olabilir.
Elifhakan12 TulayGeriDon azeltin 200 mg,klamer 125 mg bunlar ilaçlar,desefin bu iğnesi buda kulak damlası siprogut
TulayGeriDon Elifhakan12 klamer ve desefin ciğerleri için. Azeltin i kulak enf için verdi diye düşünüyorum. Ben senin yerinde olsam iğne ve klamer i kullanırdım. Azeltin i genelde idrar yolu enf, diş enf gibi daha hafif enfeksiyonlar için kullanılıyor. Doktor kullanmanı gerektiren bir durum gördüğü için yazmıştır illa ki. Çok mu kötü? Sadece üşütme mi?
Elifhakan12 TulayGeriDon gündüzleri hiçbir şeyi yok gibi oynuyor, yiyor, içiyor ve yaramazlık yapıyor..Gece biraz öksürüyor o kadar birazda sesi kısık başka birşey yok
TulayGeriDon Elifhakan12 valla bacım senin yerinde olsam iğne ve klamer kullanırım. İğneyi ve klamer i kesin kullan zaten. Ciğerlerine inmiş zatürreye çevirmesin. Azeltin i ister kullan ister kullanma. Ama doktorun da vardır bir bildiği. Azeltin i de günde 1 kullanacaksın 24 saat arayla. Büyük ihtimalle 15 ml vermiştir o da 3 günlük. İstersen onu da kullan doktoruna guveniyorsan
Elifhakan12 TulayGeriDon kullanıyorum cnm iki gündür veriyorum pazartesi günü kontrole gidiceğiz o güne kadar kullanayım inşallah düzelir.. Eşim ve bende hastayız.Cocuk için ayakta durmaya çalışıyorum
TulayGeriDon Elifhakan12 benim kız da hasta bana da yavaştan geliyorlar. Acayip salgın var. İnşallah bir an önce iyileşir kuzucuklar
Elifhakan12 TulayGeriDon inşallah canım, bugün iğne vurdurmak için acile gittik, ayakta duracak nerdeyse yer yok . Özellikle çocuklar çok hasta