Erenveannesiiii Az önce elektrik süpürgesinin üstünde fark ettim toz gibi ama yakından bakınca hareket ediyorlar internetten baktım toz böceği diyor kaç defa sildim her yeri parçalarını yıkadım ama hala çıkıyor başına gelen var mi nasıl kurtulabilirim bunlardan
Mom098 Erenveannesiiii sanırım aynı durumu yaşıyoruz Ama ben de tarif edeyim bi. Genelde flaş ile görebiliyorum. Oda çok yakına gidince. Noktadan birazcık büyük. Bende robot süpürge içinde gördüm. Video çektim. Ama ilaçlama şirketi ne olduğunu anlamadı. Evi komple ilaclattık Duvarlar bile ilaclamdı. Ama biz şehir dışına çıktık kardeşim ilaclattı. 4 gün temizlik yok denildi
kahvekolik_ Erenveannesiiii abimin evinede basmisti toz bocegi, bulundugu bolgeyi ilaclatilar simdi yok
Erenveannesiiii Çamaşır suyuyla silmiştim akşam elektrikli süpürgeyi ama yine çıkmışlar bilgisi olan yazsın lütfen şuan sadece elektrikli süpürgede gördüm
Erenveannesiiii Mom098 aynı şekilde flaşla bakınca gözüküyorlar küçücükler toz gibi dikkatli bakınca hareket ettiğini anlıyorsun tüm evi ilaçlanmaya ne kadar ödediniz acaba
Mom098 Erenveannesiiii 1500₺ ödedim. Bi kaç tanıdık yer gezdim. Onlar zirai ilaclamacı. Bana bütün ev komple ilaçlamadam geçmeyeceği söylendi. Yoksa ara ara kendim ilaclıyordum ama işe yaramıyormuş 🥴