Kbrmglaa İdrarda böyle çıktı hatta dünde soru sormuştum ona göre daha netleşti çift çizgi ama kanda negatif çıktı böyle bi durum yaşayan var mı
elfnurs Kbrmglaa bişey dicem benimde kanda negatif çıkmıştı 3 testin ucude böyleydi sonrasında adet oldum bı marka var adini hatırlamıyorum testleri genelde bozuk olabiliyomuş Ya geç döllenme yada kimyasal olabilir
helinsila Kbrmglaa bende de oldu iki tane test yapmistim silik çıkmıştı hastaneye gittim kanda baktirmaya çıkmadı daha sonra 1 hafta sonra tekrar gittim4 haftalık gebesiniz dediler şok oldum
Kbrmglaa xxanne34 dünkü testime göre de çizgi daha netleşti daha kırmızı ama kanda 0.2 çıktı şok oldum
helinsila helinsila ultrasonla bakıldı mi size bende ilk gittigimde sadece kan aldılar gebelik yok dediler daha sonra tekrar gittim ultrasonla baktı gördü doktor
helinsila Kbrmglaa evet bende oldu ama bence gebeliğe bakmadılar bende kanda yoksa kesin çıkardı çünkü o zmn hamileymissim test doğruymuş
elfnurs Kbrmglaa bence iki gün sonra bidaha kan verin kaç gün geçti gününüz? Doğru benmkide o markaydı 20 TL falan biseydi
helinsila Kbrmglaa hmm bazen önemsemiyor olabiliyor acildeki doktorlar bakmiyorlar bile doğru durst gebelik tsstine acilden kadın doğum doktoruna giderseniz daha netleşir sizinde aklınız kalmaz en azinda nn…