Mellllll14 Prima kullanıyorduk çok pahalı gelmeye başladı sleepy aldık o da pişik yapıyor sizce hangisini almalıyım tavsiye edebileceğiniz var mı
seher90 Mellllll14 sleepy bize de pişik yapmıştı. Havalar çok sıcakken goon kullandım sonra molfixe geçtik iki bezden de çok memnunum sızdırma pişik falan yapmadı
babyyyy1 Mellllll14 Molfix kullanıyorum ama çok memnun değilim gece sızdırıyor ondan önce baby turco denedim o da sızdırıyor
kibritci_kiz Mellllll14 ben sadece e bebekte satılıyor diye biliyorum. Diğer bezlerin hepsini denedim primada dahil hepsi kakasını dışarı taşırıyordu bir tek bu bez taşıtmadı. Çiş de taşma hiç yaşamadım zaten
Nikita Mellllll14 goon her yerde var. Migrosta, şokta bile gördüm. Premium olanını alın bence. Primadan daha iyi. İkisini de dönüşümlü kullanıyorum. Prima geceden sabaha poposuna döküntü(parça parça bir şeyler) yaparken goonda tertemiz oluyor
tgbmerve Mellllll14 baby turco kullandık ama sızıntı yapıyor , molfiks e geçtik daha iyi , pişik yapmayan serisinde var , pamuğu daha çok olan krem rengi serisi de