asennaa Kızlar bebişime bezini kilosuna göre kullanıyorum ama yine de lastik izi yapıyor, bi numara büyük alsam çok büyük olacak, nasıl olur?
gulyuzlu asennaa valla bizimde öyle bebişimin 2 ay 7 günlük 2 numara kullanıyorum ama tam geliyo bez lastik izi oluyo. 3 numara büyük olur
umaykus598_ asennaa bebeler butçuklu olduğu için bez lastiği kaçınılmaz. 2 aylığız 3 numara kullanıyorum ona rağmen iz var. Ama farklı markalarda deneyebilirsin kalıpları kilo aralıkları farklı oluyor
asennaa 3kedili2bebekli ben de hep sızar diye düşünüyordum öyle deneyeyim, tontik bacakları hep kızarıyodu
3kedili2bebekli suheyla92 yoo sizmiyor aylardır yeğenime öyle bağlıyoruz bacaklari baya tombul baya pişik yapıyordu böyle çözüm bulduk
Betulsark Bin bir çeşit marka ve boy denedim o lastik izleri hep oluyor olmasının görmedim prima care’de denedim bimde hepsi. Ama son 1 yıldır hemen hemen goon kullanıyoruz ve kızım kilo olarak numara olsada vücudu şekli gereği küçük gibi geliyordu ben Oyuzden hep bir numara büyük kullandım yanları bu sefer belini komple örtüyordu sızdırma olmuyordu
asennaa Betulsark ben de büyük kullansam sızdırma olur mu diye düşünüyordum. Ebat olarak ne kadar fark olur bilmiyorum da kilo olarak çok üstünde olacak bi numara büyüğü
Betulsark asennaa bazen çocuklarda kilo değil bacak karin şeklide fark ediyor ama bezin boyu iyi geliyorsa çokta iz yapmadı değil bence çünkü doğduğu günden beri iz yapmayan bir gün olmadı rahatsız olduğu zaman zaten belli ediyor çocuk aslında