urasmom6 Kızlar bebeğim şuan 37 günlük kış için normal incelikte bi tulum alsam yeter mi yoksa astronot tulum mu alsam kullanışlı olur? Astronot tulum da hareketleri kısıtlanıyormuş sanırım bebeklerin. iç Anadolu bölgesinde yaşıyoruz bu arada
nur580 urasmom6 daha küçük olduğu için astronot tercih etmeniz daha iyi olur hareket kısıtlaması yürüyen bebekler için söyleniyor
Unicorn67 urasmom6 hiç rahat değil giydirmesi bile çok zor astronot tulumun bence kalın bir tulum alın peluş falan zaten battaniye de kullanır gene üstünü ortersiniz daha rahat
tazecikanne45 urasmom6 elimde astronot tulum var çok yeni. Almak isterseniz Uyguna veririm 4 aya kadar kullanılır
Elifdemir1907 urasmom6 ev için alicaksaniz ince tulum alın dışarısı için astronot tulum iyi bende giydirdim çünkü yürümüyorken giydirip arabasının içinde tutuyordum sıcacık oluyordu hiç usutmuyor o tulumlar bide hareket kisitlasada bişey olmaz ki çocuğun biyeri ağrımaz arkadaşın dediği gibi yürürken kısıtlıyor o yüzden artık giydiremiyorum ben şuan ama yine ona benzer bişey alma arayisindayim
urasmom6 nur580 daha küçük olduğu için gerek yok mu acaba diye de düşünüyorum bazen. Genellikle arabayla gidiyoruz gideceğimiz yere ama dışarı çıkmamızı gerektirecek bir durum olursa üşür diye de korkuyorum
blairwaldorf Benim bebeğimde 2.5 aylık ben normal kalın tulum aldım bu havalarda giydirmeye biraz soğuyunca astronot alacağım ikisini de gapten alıyorum
urasmom6 Unicorn67 bende öyle düşünmüştüm ama ayaklarıyla battaniyeyi düşürüyor büyüdükçe daha da hareketlenir durdurmaz diye geldi aklıma. Dediğiniz gibi bir tulumun altına yelek hırka falan giydirsem çok mu kat kat olur acaba
Unicorn67 urasmom6 yani içine kalın giydirirsiniz hiç birşey olmaz zaten çokta dışarı cikilmiyor gereksiz bence astronot tulum
Zgea urasmom6 Bence peluş tulum yeterli astronot daha büyük bebekler için uygun. Eğer ilgileniyorsanız 250 tl’ye sıfır peluş tulum satıyorum 🌸 ben 1 yaşına kadar peluş kullandım hiç üşüme sorunu yaşamadık yürümeye başlayınca bu yıl astronot aldım 🙏🏻
urasmom6 Momys1 ay bunlar çok hoşuma gidiyor benim ama kundak gibi ya kullanışlı olur mu kararsız kaldım
nur580 urasmom6 peluş kalın tulumlar var ben ondan kullanmıştım çok rahat yine dışarı çıkarken üzerine battaniye örttüm üşütmedik çok şükür