7278 Wee baby mama suyu ısıtma makinem 2. Karaca 4 programlı konuşan kendi hazırlayan çayçım 3. Philips marathonum
BENOYLEUYGUNGORDUMM 7278 1 şeyi almadan önce günlerce düşünürüm. Sonra alır pişman olmam aldığım herşeyi iyi ki almışım. Ama babybrezza mama makinası pırlanta değerinde benşm için:)
Birbahargunu Mama Mia mama sandalyesi Geniş montessori yatak Aktivite masası bir de evdeki kedi kızım çok seviyor😂
Blikate Birbahargunu yatağınızın resmini atabilir misiniz lütfen. Özel yaptırmak istiyorum yarın marangoza gideceğim fikir açısından
Barlas_mom BENOYLEUYGUNGORDUMM Ürün hakkında biraz bilgi verir misiniz ? İkinci el alsam önerir misiniz mesela dolapta görmüştüm
Tgkaneses Birbahargunu ben de alayım diyorum ozaman bir daha almaya ısındım zaman harcıyor sırf bu yüzden hamur yapmıyorum ahahha
carpediemm1 Birbahargunu hangi marka model kullanıyorsunuz😄 ben de arayıştayım da kararsızım alıp almama konusunda
kadriyece canmanayvesuyu canmanayvesuyu filtreyi bir kere yıkama hatası yaptım asla kurumadı ve parçalandı. Belli aralıklarla iyi çekmediğini düşündüğüm zamanlarda yenisini alıyorum
ElifZynep54 Park beşik dikey supurge lazer epilasyon cihazı ,kurutma makinesi aldım bakalım kullanıp yazarım 😂