bdesss susey içindeki baharatlar yüzünden bebeğimin kakasindan kan gelmişti o günden sonra hiç baharatlı bişey yemedim dahada gelmedi şükür
susey elisa2705 Ay o kadar durmuyor ki sürekli kıvranıp ağlıyor sadece mememde susuyor çıldırıcam o yüzden kendime sardım acaba şunu yedim de bundan mı oldu diye🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
aaslanbeyy Bende bugün iç hazırlayıp verecektim bilgim yok acaba içerisinde ki baharatlardan dolayı mı dediniz? Ben yemeklere de seçmeden baharat koyuyorum kimyonu daha fazla atıyorum. Her akşamda kimyon çayı içiyorum
bdesss aaslanbeyy bence harcın içine sadece kimyon atın ben öyle yapıp veriyorum eşim pul biberi yerken kendi atıyor
susey bdesss bizde kan 40 ında falan 1 kere gelmişti ama onda ne yediğimi hatırlamıyorum yaa bir daha da gelmedi ama kakası sümüksü böyle, şu an 55 günlük
mommmmy Bana gaz yapıyor lahmacun pide gibi şeyler. Karbonhidrat olan her şey yapıyor baharattan ziyade. Gluten hassasiyetide olabilir
Esoz1110 susey Benim kızım çok gazlıydı 10 ay gaz sıkıntısı yaşadı ben mercimeği kızım 1 yaşındayken yedim ilk bulgur pilavı soğan baharat hiç yemedim pancar gaz yapıyor diye dolmasını bile yiyemedim
susey Esoz1110 Ya ne yemeliyim ne yememeliyim kestiremiyorum o yüzden her gaz sancısında kendimi sorgulayıp suçlarken buluyorum. Şükür geçmiş sizin atlatmışsınız 🥰
Esoz1110 susey Çok şükür geçti rezene çayı içebilirsiniz sütünüzden geçer bebeğinizi de rahatlatır ya da kimyon çayı🌸
susey Esoz1110 Rezene çayına kanserojen falan demeye başladılar ama kimyonu iyi hatırlattınız 1 kere yapmıştım kendimde bile etkili olmuştu hemen kalkıp içeyim😂💕
susey jdjdjf ya bugün bizde mahvolduk ve ben lahmacundan olduğunu düşünüyorum bi de sanırım bebeğim kolik, ama bu sıralar pik yaptı ne zaman duruluruz bilemiyorum
Esoz1110 susey Rezene için öyle dediklerini duymadım 😑hergün yeni bisey duyuyoruz hep içtim ya emzirirken😓
jdjdjf susey kaç aylıktı canım vallahi bizim 3:30 aylık bitmedi sancımızagımız kakası gelince ağlıyor
susey jdjdjf bizde 1 ay 25 günlüğüz aynı bağırıp ağlamaya devam. Kiraz çekirdekli kemer hakkında ne düşünüyorsunuz ya duydunuz mu denediniz mi