ilknurrrrrrrrr Kızlar 2 yaşında ki kızım hiç birşey yemiyor iştah hiç yok önerebileceğiniz şeyler nedir şueup asla içmiyor çiğneyebilir birşey var mı veya balık yağı olarak kullansam işe yarar mı yararsa hangi balık yağı lütfen yardımcı olun bana
100710 ilknurrrrrrrrr Bende burada bekleyim canım aynı sorunları bende yaşıyorum hiç doktora gittinizmi
[silindi] ilknurrrrrrrrr kan sonuçlarına baktirdinizmi demir eksikliği filanda istahsizlik yapabiliyor
LinaElzem ilknurrrrrrrrr bence tahlil yaptırın. Benimde kızım iştahsız dr tahlil yapıp 2’şer şişe demir ve de vitamini vermişti o biraz iştahını açmıştı.
gamzefnan ilknurrrrrrrrr Mollers balık yağı 26 aylık her gün 4 CC veriyorum.(Balık yediği günler hariç)Ravla mor meyveli karışım haftada 4 gün bir tk veriyorum.(Hasta ise haftanin her günü) İnanılmaz iştah açıyor bir deneyin derim.1 haftadır hastalanmayancocuk instgram hesabının atom tarifini yaptım.Her gün her öğünden sonra 1 tk veriyorum.Çok şükür diyorum daha ne vereyim 😂
ilknurrrrrrrrr 100710 yok hiç gitmedim valla ama sıfır iştah yayla çorbası yapardım onu da artık istemiyor çıldırtmak üzereyim
ilknurrrrrrrrr 100710 hiç bir şekilde yemiypr kahvaltı da sadece yeşil zeytin biraz da yumurta beyaz başka hiç birşey yemez
ilknurrrrrrrrr [silindi] yok baktırmadım aslında iştahlıydı yiyordu ama 1 aydır hiç yemiyor bizde eşimle easy fish oil mi alsak diyor düşündük ama işw yarar mı bilmiyorum