ilenalemin hellokitty8 bilmiyorum ama ben o testlere hiç güvenmiyorum.burda kaç kere pozitif çıkıp kanda negatif çıkan oldu.o yüzden hiç test yapmıyorum ben sağlık ocagında kan veriyorum.hatta bugün de verdim.en net sonuç bu.
3kedili2bebekli hellokitty8 eğer cinsel ilişki üzerine adet gormediyseniz adetiniz yüksek ihtimalle gecikmistir yani doğru sonuç verir
3kedili2bebekli hellokitty8 adetliyken yapılmamalıdır zaten sonrasinda yapılır gecikme olduğu icin ki büyük ihtimal adet gördüğünüz için negatif
minnosunannesi06 hellokitty8 adet olduktan 1 hafta sonra yaprim öyle pozitif gördüm ilk 3 gün negatifti benmde
3kedili2bebekli hellokitty8 hayır daha çok erken olmuş olurdu üstüne görme olduğunu düşünüyorsanız testi tekrarlamilisiniz
hellokitty8 minnosunannesi06 ilişkinin üstünden 22 gün geçti canım o zaman yapmıştım ama çıkardı bence ne diyorsunuz
helinsila hellokitty8 yani en erken 2 hafta sonra çıkıyor testte bende çok erken çıkmisti testte daha adetime 10 gün varken çıkardo bence ama iki üç gün sonra tekrarlayın yada en basiti kadin doğuma gidin ultrasonla en iyisi