mommyyy609_ Fatmaahmet1 5000 tl diye düşünüyordum ama 4500 tl ye indim yerim yok çünkü satmam lazım sizin bütçeniz nedir
mommyyy609_ kamuran_zeynepp 5000 tl diye düşünüyordum ama 4500 tl ye indim yerim yok çünkü satmam lazım sizin bütçeniz nedir
mommyyy609_ Fatmaahmet1 tabi alabilirsiniz en düşük fiyat 8263 varsa eğer bildiğiniz sıfır satan bir site 4500 TL’ye atın bende bakayım
mommyyy609_ Fatmaahmet1 bulun ozaman lütfen burda söylemeniz bir işe yaramıyor çünkü pilsan şirin kaydırak salıncak seti lütfen link atın
Fatmaahmet1 mommyyy609_ off her insanla tartışmaya girmenizin bir mantığı yok spotcularda bile gerçek fiyatın yarısının altında ürün alışı oluyor millete bakın edin diyeceğinize siz araştırın ve bakın lütfen umarım bu fiyata satış yapabilirsiniz iyi günler…
mommyyy609_ Fatmaahmet1 ben gerekli araştırmalarımı yaptım fikirleriniz için teşekkürler tartışmıyorum eğer bir link varsa paylaşında bende fiyatımı ona göre indireyim diye dedim okadar emindiniz ki sizde bulursunuz inşallah 1 2 liraya iyi günler
Fatmaahmet1 mommyyy609_ inanın bana var siz marka takıntılığı yaptığınız için fiyat uçuk işte anlamadığınız nokta budur
mommyyy609_ Dedektifgadget 8.263 - 4.500 bence gayet makul başka sayfalara bakabilirsiniz iyi akşamlar