aresnako 6 ay 21 günlük kızım.
Her gün alarm gibi 6:30 da uyanır. Altını temizlerim. Mutfağa geçeriz. Onun kahvaltısını kendi kahvaltımı hazırlarım. Beraber yeriz. 9-9:30 arası uyutuyorum. Son 3 gündür uyutmak bir saat sürüyor işkence. En fazla 1 saat uyur. Uyurken o bize yemek yapıyorum. Uyanınca oyun oynatırım. Oyuncakları kitapları vs. Bazen dışarı çıkartırım. Uyandıktan 2,5-3 saat sonra tekrar uyur. Ortalama 1 saat . O uyurken yiyeceklerini hazırlıyorum. Uyanınca hemen yediriyorum . Sonra yine oyun oynatıyorum veya dışarı çıkarırım hava almaya. 5 gibi bidaha uyur oda 30 dk civarı. Uyandığında da bizim akşam yemek saatimiz eşimle yemek yeriz onuda mama sandalyesine koyarım. 19:30 gibi uyur en geç 20;00 sabah yine aynı şeyler. Tabi çok detaylı yazmadım. Ben odadan çıkar çıkmaz ağlar lavaboya bile gidemiyorum. Başkasını görünce atlar kucağına bilhassa kadınsa. Yabancıların da kucağına gider güler. Sanki annesi gibi herkese kucak açıyor bi parça zoruma gidiyor şahsen bunca emek veriyorum ama yabancıdan bile farkım yok. Asla kucağımdan inmez bilhassa 3 gündür böyle bişe olamaz yapıştı bana. Gece uykuları felaket . En az 3 kere kalkar rekoru 8 kere