Edaaa21- uc gun kuralina mutlaka uyarak verin. Ben menu olarak paylasayim sizinle siz bebeginizin yedigi seylerle dilerseniz degistirin. Tarhana corbasi, yogurt corbasi, un corbasi, Sebze corbasi yapabilirsiniz. Havuc, patates, kabak haslayip blendirdan gecirip verebilirsiniz. Brokoli corbasini cok sevmisti benim oglum ama ben icine havuc ve tel sehriye de koyuyordum. Yine Mevsim sebzelerinden corba yapabilirsiniz. Zeytinyagi ve bugday unu(dilerseniz baska un kullanin tercih sizin) tencereye koyup ustune bir bardak su ve bir tatli kasigi tel sehriyeyi koyun afiyetle yesin. Doktorunuzun onayiyla et suyuna basladiginizda su yerine arada onu kullanabilirsiniz. Henuz cok kucuk daha 7-8. Aylarinda kiyma ve tavuga basladiginizda sulu kofte yapin terbiyeli, kabak dolmasi sarimsakli yogurtlu, patatesli kabakli kofte, firinda balik buglama, kiymali karnabahar, sabhlari kiymali yumurta, tuzsuz peynirli omlet, havuclu omlet yapin. Ben gece yatmadan 1-1.5 saat once bugday unuyla muhallebi yapiyorum meyveyle tatlandiriyorum. Simdilik aklima gelenler bunlar.