Oğlum 17 aylık olmak üzere , 17 aydır bir gece deliksiz uyumadım bir gece rahat rahat oturup acaba ağlar mı demeden tv keyfi yapamadım. Uyutuyorum dalmasını bekliyorum yanında yarım saat kadar sonrasında kalkıyorum bi işim oluyo onu yapmaya gidiyorum veya duş almak istiyorum veya oturup tv karşısında keyif yapmak istiyorum ama ne mümkün . Sürekli mızıldıyor yanına gidip pışpışlıyorum, bir taraftan bir tarafa dönerken bile mızıldıyor. Gazdı , dişti , ataktı diye diye 17. Aya geldik yok hiçbir düzelme yok . Hele bu aralar öyle bi ağlıyor ki gecenin bi saatinde sanırsınız işkence ediyorum ağzına emziğini sokunca susup uyuyor. Mesela genelde 3-4 arası acıkıyor öyle bir ağlıyor ki mamayı yapana kadar elim ayağıma dolaşıyor her gece . Sonrada açıyor gözlerini 1 saat ayağımda sallıyorum tekrar uyusun diye tıpkı şuanda olduğu gibi . Gerçekten öyle bunaldım ki benimde oturup gecenin bu saatinde ağlayasım geliyor . 17 aydır her gece tek başıma bakıyorum uykusuzluk çekmekten , acaba ne zaman ağlar diye düşünmekten artık bıktım .