beyzzsenturkk_ _ozdemmmm0 geçen ay açmaya başladım valla ev buz kesti çocukla hasta olduk hemen açtım gündüz de bi tuhaf bi sıcak bu soğuk bugun yağmurluydu ölüm soğuğu vardı resmen
efelinamoms _ozdemmmm0 Bende ankarada yaşıyorum merkezi sistem daha açılmadı ama geceleri açılsa iyi olur gibi sabaha karşı epey soğuk oluyor çocuklara ama gündüz gayet iyi ben kısa kollu çocuklar hafif penyemsi kıyafetlerle rahat ediyor
_ozdemmmm0 Zeynepefemm bende aynı evde kolu kısa ama bebekler üşür o açıdan sordum yakmaya başlayan kaç kişi var diye bize göre erken tabi
Sermec27 _ozdemmmm0 biz açtık Samsundayiz iki çocuğum var biri 3 yaş 4 aylık diğeri 4 ay 8 günlük çocuklar için açtık
salakmisincemilee _ozdemmmm0 bursadayım bu akşam ayrı bi soğuk kızom da eşim de hasta en düşükte açtık bakalım
Kuzey_Melis_Momm _ozdemmmm0 ben bu gece açtım ben üşümüyorum hala şortla geziyorum ama oğlum üşüyor uyku tulumuyla uyuyo ev dereceside tulumuna uygun ama elleri burnu buz gibi çocuğum hasta olacağına yansın napim hava birden fena soğudu