Kızlar bebeğime sütü sağarak veriyorum 8 aydır. 2024 Haziranda sağ memede zeytin çekirdeği kadar kitle fark ettim. Doktora gittim. Kist mi fibro mu birini dedi. İyi huylu dedi(Geçen sene 2023 haziranda ilk kez gitmiştim solda kitle hissettiğim için gitmiştim 6 ayda bir takibe gidiyordum neyse bir sürü kist fibroadenom vs oluşmuş bir anda ama bir sürü) tam 2 hafta önce sağdaki zeytin şeyi bir anda ceviz oldu. Sık sık her banypdada kontrol ederim. Elimi yukarı kaldırınca orda oldugunu anlardım. Banyoda bi baktım elimi kaldırmadan kocamaan kitle var orda. Şok oldum doktora gittim 21ine ultrason verdi ama içim içini yiyor. Bugün baktım bu sefer dışardan elimi sürdüğümde sanki dışarı kadar çıkıntı şeklinde. Dışarıdan gözükmüyor ama. Ceviz gibi diyeyim öyle garipçe bir şey. Süt birikti desem ah keşke ama öylede değil diğer yerler boş. Kolumu kaldırdığımda bir şeye uzandığımda koltul altım kasılıyor bir de o kitleye dokunamıyorum çok acıyor ya korktum aşırıııı kanser manser… halam göğsünü aldırdı kanserden annemin kötü huylu çıktı ameliyat olmuştu. Genetiğimizde var yani ama aşırı aşırı aşırı korkuyorum