LinaElzem Prenses_042 momordica detoxmix kullandım o dönem ödemlerim aşırı fazlaydı hatta bacaklarımın ağrısından dolayı geceleri uyuyamıyordum paçaları lastikli pijama takımlarımı giyemiyordum o kadar ağrım oluyordu içeceği 2 şişe kullandım Allah var ayak ödemlerim indi kilo olarakta 1.5 kilo kadar verdim ama benim için önemli olan ödemdi. 9 aylıktı kızım şimdi 1 yaşında yine aldım ama ara ara içiyorum. Kadın doğum doktoruna sordum içinde çok şey var ama yine de sen bilirsin içebilirsin dedi.
_YanakReisinAnnesii Prenses_042 içerisinde çok fazla birşeyler var,bebeğiniz alerjik anlam da vs bi tepki verebilir belki. Emzirirken bu tarz şeyler kullanmayın,sütten geçebilme durumuna karşı naçizane fikrim yine de siz bilirsiniz tabiki.
Prenses_042 LinaElzem emzirirkenmi tükettiniz acaba bende iki gündür kullanıyorum gerçekten çok ödem attırıyor ama bebeğime bi zararı olurmu diyede korkuyorum açıkçası
LinaElzem Prenses_042 evet emzirirken tükettim canım. Şuan 2 şişe yine var evde 1 şişe bitmek üzere. Bu sefer haftada 2-3 gün içiyorum öyle her gün içmiyorum.
Prenses_042 _YanakReisinAnnesii 3 gün az az kullandım bi yan etkisi olmadı bebeğime bana çok faydası oldu bebeğim 6 aylık benim doğumdaki ödemlerim hala gitmemişti ama 3 günde bile etkisini gördüm rahatlattı gerçekten