3 yasında oğlum var tüp bebekti doğduğundan beri o kadar güzel ilgilendimki onunla pamuklara sardım 1 saat bile ayrı kalmadık desteksiz tek basıma mis gibi büyüttüm korudum kolladım,sürpriz bi sekilde hamile kaldım doğal yolla hiç olmaz demisti doktorlar hamileligim cok zor geçti bulantı vs doğuma kadar tek basımaydım yine doğum yaptım onada tek gittim sezaryenim cok zor geçti geç iyileştim 2,5 aylık bi oglusum daha var simdi tek bakıyorum yine 3 yas oglum çok kıskanıyor kardesini vurmaya yelteniyor doğumdan beri eşim aldı işyerine götürdü oyaladı vs ama şimdi havalar soğudu evde kalsın diyor ben 1,2 gün evde oyalıyım diyorum ama hem 2,5 aylık bebegime hem 3 yas ogluma yetemiyorum çünkü bebegim kolik asla durmuyor katılıyor ağlamaktan ikiside başlıyor aynı anda aglamaya bende dayanamadım oturdum ağladım üçümüz ağladık hergün zor geçiyor ne wc girebiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum zaten geceleri 1,2 saatlik uykuyla duruyorum zorlanıyorum hergün eşimi aradım işten yetişemiyorum gel diye çünkü kolik bebegim ağlayınca 3 yas oglumda bağırmaya başlıyor oda ağlıyor yetişemedim ikisine aynı anda eşim geldi sonra bana kızıyor neyine yetişemiosun yetemiyorum diye ağlama bana bakan nasıl bakıyor 2 cocuga diye cıkıştı şok oldum sözlerine…zaten desteksizim bi darbede eşimden geldi bitik haldeyim yani anlayacağınız…