alinauraz Kızlar 2 buçuk yaşında kızım var ve 5 aylık hamileyim. Kızım emziğe aşırı düşkün. Emziksiz 1 saniye bile durmuyor. Nasıl bıraktırabilirim. Ve aynı zamanda beni de emmek istiyor emziği vermeyince. 2 yaşına ladar emdi beni. Var mı bir öneriniz.
whiteangelll alinauraz benımkıde ıkı yaşında bıraktı emzıgı ama ben emzırmıyorum sızın gıbı çok zordu ağlıyordu durmadan emzık ıcın aldım hepsını sakladım bı ıkı gün ağladı baya sonra unutmaya başladı hep eğ olmuş pıs olmuş sen büyüdün artık dıye oyaladım 3 günde keserek al memenı dedım aldı ağzına kesıldıgını görünce eğ dıye attı o gun bugündür almıyoruz ağzımıza 😂
ayseee_ alinauraz bir buçuk yaşında bıraktırdım ben sabırlı olmak en önemlisi iki uc gün uykularda falan baya ağladı ama vermedim böyle böyle unuttu çok şükür sizin içinde zor biliyorum ama siz sabırlı olup hiç vermeyin zamanla unutur yada vazgeçer insaAllah
Husnur Kızlar ben 7,5 aylıkken bıraktım doktorumuz 6 aydan sonra bi işe yaramıyor dedi bende bıraktım bazen çok ihtiyacım oluyor keşke bırakmasaydım diyorum ama bazende iyi ki bırakmışım diyorum konuşmasını dişlerini herşeyini etkiliyor