miraceminefe yeni_anne__ avent 240ml aldım bebeğim 17 günlük sütüm yetmiyor hatta damla damla geliyor… mama kullanıyorum 120cc içiyoruz
birbebee miraceminefe 8 aylik 90 cc içiyor fazla değil mi 17 gunluk bir bebek için 30 cc yeterli 2 saatte bir
miraceminefe Barlas_mom doktorum 60cc ile 120cc arası içmesi normal dedi bazen 80cc içiyor ama 3 saat felan uyudugun da çok acıkınca 120 içiyor
meteliff 20-30 cc ile baslanir zamanla artar mide kapasitesi. Biz suan 43 gunluguz 90-120 cc arasi emiyor
gzplt yeni_anne__ Philips avent aldım canım wee baby biberonu tutmadık ben de Philips aldım hemen tuttu büyük ve mika olanını aldım cam olan arkadaşımda çatlama yapmış
gzplt gzplt ama başlıklarına dikkat et aylara göre ayrılıyor bebek emdiğinde ne kadar geleceği aylara göre ayrı ayrı
ArvenMom yeni_anne__ doğduğu anda kullandım emzik uçlarını değiştirerek sonuçta başlıkları değiştiyor aventin bütün serisi var biz de
buketadenatalay yeni_anne__ ben ilkten 180 ml almıştım sonra 240 ml aldım belki daha fazla içerse diye 7.5 aylık oldu sadece geceleri mama içiyor ve 180-150 ml arası içiyor 180 ml olan yetiyor