birannebirbebek__ Kızlar hangi uyku tulumlarını kullanıyorsunuz ben rahat 2 sene giysin istiyorum yarın dışarı çıkıcaz kesin alıcam artık memnun kaldığınız uyku tulumları hangileri internetten de alırım foto filan da atabilirsiniz
Minigim38 birannebirbebek__ evim 23 24 bazen 25 oluyor ince uzun kollu zıbın ve lcw 1 tog uyku tulumu giydiriyorum diğer hafta tam 2 yaşına girecek 4 5 yaş aldım
burcinrafet birannebirbebek__ birannebirbebek__ civilden aldım geçen kış bu kışta giydiriyorum az önce giydirip uyuttum 1.5 tog aldım şuan kayınvalideme geldim köy yeri serin altina ince yatak pijamalarini giydirdim ustunede tulumu mışıl mışıl uyuyor💙
tazemom1 birannebirbebek__ yeni aldım aşırı beğendim bebeğim de 3 gündür giyiyor terleme vs olmadı içinde çok rahat Trendyol cantoy uyku tulumu aldım 2,5 tog
Birdunyabircennetannesi birannebirbebek__ 2 sene kullanamıyorlar yani çok hızlı büyüyorlar E bebekten aldım 2 tog
birannebirbebek__ burcinrafet Şu tog lar neyi ifade ediyor canım 🤦🏼♀️ Ya çok duydum hiç içeriğine bakmadım 😅
Minigim38 birannebirbebek__ katlıyorum birazcık çok uzun olmuyor zaten yatarken giyiyor ya pek belli olmuyor
burcinrafet birannebirbebek__ mesela evin çok sıcaksa en incesi 1 tog al giydir koy yatağa evinin sıcaklığına göre tog larina bakiyorsun binevi incelik kalınlık tog olarak çıkarmışlar işte 😅
Birdunyabircennetannesi birannebirbebek__ Odanın sıcaklığına göre seçiyorsunuz uyku tulumlarını üzerinde tog değerleri ve oda sıcaklıkları yazıyor ona göre alınıyor
birannebirbebek__ burcinrafet Birdunyabircennetannesi Teşekkür ederim kızlar ben de bugün E Bebek ten 2,5 tog aldım benim evim baya soğuk oluyor üstünü de örtmicem yeterli olur diye düşündüm
Birdunyabircennetannesi birannebirbebek__ 2.5 tog çok kalın Kaç derece oluyor ki odanız? Yani yorgan gibi 2.5 tog almıştık biz aşırı terlemişti
burcinrafet birannebirbebek__ bende öyle yapıyorum üstünü ortmuyorum geçen kış hep öyle uyudu hiçte hasta olmadı darısı bu kısa
birannebirbebek__ Birdunyabircennetannesi Evim serin oluyor geceleri üşümesin diye öyle aldım üstünü de örtmicem ☺️
birannebirbebek__ burcinrafet İnşaAllah olmazlar ☺️ Ben de üstünü örtmicem zaten tulum yeterince kalın yorgan battaniye boğulma riski olabiliyor geçen üstünü örttüm gözlemledim ne yapcak diye kafasına kadar geçirdi Allah korusun ondan en iyisi bu şekilde bence