Rumeysa_arya4 Merhaba kizlar 19 günlük oğlum var emzik tutsun çok istiyorum doğduğu günden beridir tutsun istiyorum ama sürekli öğürüyo damaklı emzik kullanıyorum ne yaparsam tutar sizce?
TulayGeriDon Rumeysa_arya4 benim kızım tuttu. Ama yeğenim tutmadı. Zaten hiçbir emzigi tutmadı yeğenim
leylannpembemontu Rumeysa_arya4 benimki aventi tutmadı weenin damaklısını tek tutuyor hala denediğimde öğürür
Rumeysa_arya4 TulayGeriDon Hee anlafim benim oğlum damaklı aldığımızı ben kandırınca 5 dk falan tutuyor kızım tutmamıştı pek umursamadım ama 2.cocuk olunca oyalanmasi için birşey istiyo insan
TulayGeriDon Rumeysa_arya4 avent i çoğu bebek tutuyor. Bi deneyin şansınızı. Biraz pahalı ama. Hepsi burada ve n11 de yeni üyeye 75 TL veya 100 TL kupon veriyor. Ben öyle alışveriş yapıyorum. Bayağı uyguna geliyor. Bilgin olsun
Rumeysa_arya4 TulayGeriDon Valla şansımı denicem bu emziği tutar inşaallah trendyoldan baktım üstünde damaklı veya damaksiz yazmiyo düz bir emzik ondan bahsediyorsunuz değil mi?
TulayGeriDon Rumeysa_arya4 evet tek çeşit. Ne damaklı ne de kiraz uç. Anne memesine en yakın emzik olduğu için tutuyor bebekler. Anne memesine benziyor