tgh Merhaba iyi akşamlar hanımlar gorumcemin ikili tarama testi çıkmış Fb-hcg 127815 Papp-A 4492 Benimkilerlenkarsilaştirdik benimkiler 73000 2451 Çok mu yüksek sizce yardımcı olabilecek var mı
tgh CeydaST hayır grafik yok kendi internet üzerinden sistemden görmüş doktora gidesiye içi içini yiyecek kafasına taktı birşey mi var diye
CeydaST tgh böyle değerlerden anlaşılmıyor maalesef. Herkeste farklı çıkıyor içini ferah tutsun kötüyü çekmesin.
Endoplasmic_reticulum_ tgh tarama testi adı üstünde sadece varsayım gösterir. Kesin teşhis testi değildir. Tarama testi yerine fetal DNA testi yaptirsaniz diğer taramalara ihtiyacınız olmaz , kesin ve net cevap alırsınız tek testle. Böylelikle hiç bir soru işareti kalmaz. Ancak bu test döviz üzerinden ücretlendiriliyor. Keşke devlet ücretsiz yapsa da hiç bir anne gereksiz yere strese girmese.
tgh CeydaST biraz pimpirikli malesef çok üzerine düşüyor doktor da 1 ay sonra ya çağırmış napacak bilmiyorum
tgh Endoplasmic_reticulum_ keşke ama devlet bebeklerin aşılarını bile karşılamıyor bunu hiç karşılamaz evet otesti duyduk baya pahalı
ayla0317 tgh riskli olunca sayılar az oluyor benim 245 te 1 yüksek risk grubundaydim ama tarama testi sadece olasılık olacagi anlamina gelmiyor risk hesaplaniyor ultrosan bulgulari detayli ultrosan daha önemli bence ikilim riskliydi ama ultrosanlarda hic birsey yoktu çok şükür