3kedili2bebekli TeomaninAnnesi 1 tog giydiriyorum yeni giydirmeye başladım evim su an 22-23 derece arası tek askılı zibinla giydiriyorum
maygirl TeomaninAnnesi 1 tog bize yeterli oluyor ew 22 24 arasi oluyor cnku kışın.bu isilarda zibinla 22 nin aktina dusecekse altina ince bi pijama ile giydirmem gerekir ama eeim hic 22 nin altina dusmuyor zibin ile ve 1 tog yetiyor bize.
Gunesimm95 TeomaninAnnesi e bebekten aldım 21-22 dereceye uygun 19-20 derecede de içine zıbın ile giyiliyor üstünde öyle yazıyordu tog değeri hatırlayamadım şu an
Baybyuras Yanlış hayırlamıyosan 24 derce altı 1 tok 18 derece altı 2 tok biz 1 tok aldık ama karda kışta 2 tok kulanmamız gerekicek galiba bana 1 ince bile geliyor sadece zıbınlar giydiriyorum şuan 24 25 derece ev
TeomaninAnnesi Baybyuras bizim evde 23derece sadece zibinla giydirirsem usuyecek gibi geldi Dediginiz gibi ince sanki. Daha once de kullanmadim ilk bebegim çünkü bilemedim🥰
TeomaninAnnesi 3kedili2bebekli bizim evde 23derece sadece zibinla giydirirsem usuyecek gibi geldi Dediginiz gibi ince sanki. Daha once de kullanmadim ilk bebegim çünkü bilemedim🥰
3kedili2bebekli TeomaninAnnesi giydirip yatırın gece de sırtını göğsünü takip edin usumedigine emin olacaksiniz hatta erkek bebekse terleyebilir bile 😊
TeomaninAnnesi 3kedili2bebekli evet erkek canım. Aksam ince pijama üstüne giydirdim bütün gece uyumadık kıpır kıpır🫣🫣 galiba sadece zıbın üstüne giydirecegim🙂
TeomaninAnnesi 3kedili2bebekli bidaha kesinlikle giydirmem zaten sabahi zor ettik. Gece cikardim tulumu ama uyku acildi bi kere🙂
minkmucizm Uyku tulumu giydirince üstünü örtüyor musunuz bende ilk defa giydircem bugün nasıl yapayım bilmiyorum sadece zıbın üstüne giydirdim