Aklimideliricem Kızlar bebeğin bişeye alerjisi varsa o pişik olarak da belli olur mu vücudunda bişey yok ama sürekli pişik oluyo pipisinin üstü kasık tarafı
bilememolabilir Aklimideliricem yani evet sürekli pişikde alerji belirtisi ama bazı bebeklerde hassas tenli hemen meyilli oluyor pişik olmaya. Daha cok boyle kanlı yaralı pişikler icin alerji diyorlar kesin diye. Eger emziriyorsaniz biraz dikkat edin takip edin bir sure diyet yapin bakalim duzelir mi.
miniksercedefne Aklimideliricem evet alerji belirtisi. Ama altı kurumadan bezini kapatiyorsaniz o da yapar. Yada kullandığınız ıslak mendil krem bez. . bunlarda sebep olabilir. Altı mutlaka kurusun ondan sonra bezini kapatın.
Aklimideliricem Yok kanlı yaralı değil emzirmiyorum zaten 10 aylık olacak çilekli puding yedirmiştim de acaba ondan mı oldu diye düşündüm bi an çünkü daha dün akşam bişeyi yoktu. Önceden de bi kaç kere bi anda pişik oldu aklıma şimdi geldi
ebolyk Genelde ıslak ve havasız kaldığı için pişik oluşuyor diye biliyorum ama alerji de bi etken olabilir tabii böyle durumlarda elinin altında hep bi pişik kremi bulundur canım ecowellinkini kullanıyorum ben pişik oluşumunu önlemede etkili tavsiye ederim