eymenesra Kızlar bebeğim beş aylık sırt üstünden sağ taraftan yüz üstüne kadar gidiyor ama sol taraftan yüz üstüne kadar gidemiyor yüz üstünden geri de dönemiyor burda çoğu bebek beş aylıkken dönmüş var mı bebisi böyle olan ?
Deletedmom_182 eymenesra 3 buçuk aylıktan beri sadece sol taraftan yüz üstü dönüyordu 6 buçuk aylık oldu 6.aya yakınken sağa ve tam tur dönmeye başladı daha birkaç haftadır yapıyor yüz üstüyken dönemediği tarafa siz destek vermeyi deneyin
bnurr eymenesra 6.5 aylık ama hala sadece yüz üstüne dönüp öyle kalıyor ne ileri ne geri hic bir hareket yok ,her çocuğun gelişimi farklıdır
ASnowflake eymenesra hiç zorlamayın bende oğluma çok uğraştım dönsün diye kendi istemediği sürece yapmadı bir gece emdi kendine yapmaya karar verip uzzzunnca uyumamıştı 😁dönmekten
ezgiii12490 Bir tanıdığınızı cocugu 1 yasinda daha yeni yeni dönüyor herkesin farklı galiba benim kız 3.auindan beri tam dönüyor
Sis-01 Benim bebeğimde düzeltilmiş 4 ay 7 gün doğumu 5 ay 7 gün sadece bir kere yüz üstünden sırt üstüne döndü yüz üstünden yana biraz kıvrılıyo gibi ama hiç dönmedi ben döndürmek isteyince bazen direniyo dönmek istemiyor
UrbanMom eymenesra benim bebem 8 ayına kadar adam akıllı dönmeyi beceremedi şimdi 15 aylık yerinde tutana aşk olsun. zamanla yapar siz ona alan açın kendisi elbet başarır :)
eymenesra pantenkelebek bakalım bizimkisi ne kadar süre sonda dönecek kendi haline bıraktım artık canı ne zaman isterse