UykuyaHasret_ 15 aylık bebeğim var hangi kitapları aldınız bebeğinize büyük sayfalı içeriği güzel kitap önerisine ihtyacım var
imeaeb UykuyaHasret_ Amazon’dan alıyorum sık sık İngilizce tercih ettiğim için sesli kitaplar var mesela hayvanlar insanlar vs ses çıkartıyor her sayfa çok ilgisini çekiyor, onun dışında yükselen zeka’nın fenerli kitabını çok seviyor, bime geçen cuma gelmişti pencereli kitaplar onları da çok sevdi 👍🏻
Yarenylmzz UykuyaHasret_ büyük sorular kitabım 💖 o kadar güzel ki kızımın konuşmasına çok etkisi oldu 18 aylık iki kelimeli cümle kurmaya başladı bile 💃🏻
mihramomm1 Sincap Kitap’tan aldım ben bebek üniversitesi kitaplarindan , genel kültür kitabım serisi ,kapakçıklı kitap , nasıl başladı serileri . Çok zevkli tavsiye ederim bebeklerin ilgisini çekiyor indirimler de cok cok uyguna geliyor
imeaeb fraubi Tabii Peppa serisini görüntü olarak daha çok seviyor ama Ditty Bird serisinin de sesleri çok ilgisini çekiyor öneririm 🥰 bu arada satıcı amazon almaya çalışın yoksa aksi halde fiyatlar uçurum olabilir
baharma A101 Bim şok oralardan ne kitap bulursam alıyorum. Görsellerinin net, metinin az olmasına dikkat ediyorum. Bebeğim çok küçükken her kitabı okuyabiliyorduk ama şimdi sadece kalın sayfalı kitapları okuyoruz çünkü diğerlerini yırtıyor. Bu arada aldığım kitapların yayınevleri genellikle işbankası ve 0-6 yaş yayınları
bsr9696 İş Bankası kitapları ,fsher Prince in sesli kitabı , tekerlekli kitaplar var çok güzel, üç boyutlu kitapalr var, dokun hisset veya soru soran kitaplar cırtli kitapalr hepsi güzel ya aşırı faydalı