Meraklitaze Keremduyguegemen Benim kız 7 aylık 2 haftadır veriyorum.Suzgecten gecirip bir kaşık pekmez koyuyorum bayıla bayıla yiyo.
Definem Keremduyguegemen şuan 13 aylığız 5 aydır veriyorum. İrmik ve yoğurtla karıştırınca daha da seviyor
Portakal Keremduyguegemen 6.aydan itibaren yiyebilir fakat öncelikle sade vermeyi deneyin beğenmezse muzla veya yoğurtla karıştırıp verirsiniz
Meraklitaze Balbebek19 Tel süzgecin üzerine koyup çatalla eziyorum hafif pütürlü oluyo.İstersen sonradan kaşıkla biraz daha ezebilirsin.
Ahanife Keremduyguegemen 6 aylık olduğundan beri veriyorum şuan 9 aylık kızım omlet pankek sade şekilde muhallebi sine katarak yoğurtla karıştırarak veya meyve ile karıştırarak veriyorum 😊
Ccansuu Keremduyguegemen 6. Aya girdiğimizden beri veriyorum yumurta ve lorla karıştırıyorum kahvaltıda bazen de muz koyuyorum içine
[silindi] Keremduyguegemen 6,5 aylıkken başladım. Kahvaltısında yumurta ve labneyle beraber çatalla ezip verdim.
Deletedmom117 Keremduyguegemen ben bazen yoğurt yedirince katıyorum bazende avakado muz armut kivi karıştırıp veriyorum