Dertliana Kızlar merhaba, mantar enfeksiyonu için tahlil verdim bugün sonuçlar çıkmış anlayan varsa bakabilir mi
gmzshn Dertliana kanser taraması da yapılmış canım sana hepsinin sonucu çok güzel merak etme. Ca19 ca 15 cea ve ca125 olanlar kanser taraması.
Dertliana gmzshn Aa bilmiyordum teşekkür ederim, kanser taramasına smear ile bakılıyor diye biliyordum
Dertliana nazalex Enfeksiyon yok mu yani? Uzun zamandır şiddetli akıntım var 1 haftadır yanma da eşlik ediyor, enfeksiyon değilse akıntı neyden olur ki başka
gmzshn Dertliana hayır canım o rahim ağzı ve yumurtalık kanser için Allah korusun. Sana hepsi yapılmış göğüs pankreas yumurtalık falan genel tarama yapmış. Hepsi güzel. Merak etme
Dertliana gmzshn Çok teşekkür ederim çok şükür 🤩 Hepsi temizse akıntı ile yanmaya ne sebep oluyor acaba 2 senedir çekiyorum
gmzshn Dertliana kız bu değerlerle enfeksiyonun ne alakası var Allah korusun. Olabilir yani enfeksiyon hemen hemen herkeste olan birşey. Bitkisel haplar kullan. Karamürver falan bol su iç
altintopp Ca125 yumurtalık kanser testi sizde 9 çıkmış, bende 57 çıkmıştı 🫤 ama doktor tedirgin olunacak bir şey yok demişti
1anneem altintopp merhaba benimde 42.9 cıkmıs ılac mi kullandınız aceba doktor. Randevum gelmedi. Sonuç yeni çıktı merak ettim