nwmam00 Hanımlar robot düşünüyorum fakat kararsızım robotock da mop kaldırma özelliği yokmuş bu yüzden pek tatmin olmadım ,diğer süpürgeleri kullananlar varsa artı ve eksi yönlerimi yazabilir mi lütfen
bisenakillisinzaten nwmam00 geçen gün haberde görmüştüm roborock süpürgeye başka biri bağlanmış süpürge evin içinde küfür ediyormuş ksksks
farelikoyunkavalcisi nwmam00 üst ve pahalı modellerinde var aslında bence robot süpürgede en iyisi roborock
farelikoyunkavalcisi bisenakillisinzaten oğlum sürekli kaldırıp yere attığı için yakında benimki de ona küfür edecek 😅😅😅😅
dryglgl bisenakillisinzaten o roborock değil en ünlü o olduğu için görselini kullanmışlar haberin detayınca ecovacs gibi bi marka yazıyodu :)
dryglgl nwmam00 açıkcası en çok önerilen xiaomi vs ne marka varsa çok araştırdım en az şikayet roborock taydı bir de seneler içinde performansının yüksek devam etmesi de önemli robot süpürgede roborock tan başka hiçbir markaya güvenemedim o zaman en ucuz modeli q5 proydu onu aldım çok memnunum süpürmesinden mop yapmak istediğim zaman mop aparatını takıyorum halıları yasaklı bölge yapıyorum gayet siliyor ya da mesela komple süpürtüyorum halıları kaldırıyorum sonra mop yaptırıyorum bir şekilde bulunuyor çözümü
nwmam00 dryglgl dream roborocktan daha iyi çekim gücü varmış ve mop kaldırma özelliği de var aynı üretici firmanınmış fakat hiç duymadım o yüzden güvenemedim
dryglgl nwmam00 Açıkcası ben inanmıyorum ona pa şeklinde yazar çekim gücü q5 pronon 5500 pa onun kaç bakmak lazım ben baktığımda xiaomi de birkaç model vardı bu çekim gücüne benzer ama onun da memnuniyeti kadar şikayeti de vardı güvenip alamadım