tospikannesi_ Kızlar kızıma doğum günü hediyesi ne alabiliriz kim ne almıştı bu arada 2 yaşında sevineceğim ve işe yarar birşey olsun istiyorum künye küpe biz almıştık geçen sene dün de nenesi scooter aldı kızıma hediye biz karar veremedik
merkursavascisi_06 tospikannesi_ biz tatile gitmiştik doğum gününden iki hafta önce onu saydık büyük hediye olarak . Doğum gününde de legolu oyuncak ve yazı tahtaları oluyo ya manyetikli silinebilen falan öyle oyuncak almıştık kendisi paket açmayı seviyo diye. Bir de bi buket çiçek yaptırdım kızım çok mutlu olmuştu
Mnli tospikannesi_ bizimki erkek ama gelenleri yazayım 2 yaşta lego sürmeli kepçe (bunun yerine panda bisiklet tarzı bişey olabilir) scooter akülü araba lego duplo ve bilet almıştık biz de diğerleri anneanne babaanne tarafından gelenler sevgililiğimizden beri eşimle özel günlerde seyahate gidiyoruz çocuklarda da sürdürüyoruz
tospikannesi_ uykusuzanne__ akülü arabaya hevesi yok görümcemin çocuklarında var asla binmez ilgisini çekmez scooter istiyordu hep nenesi aldı zaten süreceği yerimizde yok
tospikannesi_ merkursavascisi_06 yaaa çok mantıklı silinebilen yazı tahtası kalemle birşeyler karalamaya çok seviyor. Bir sürü boya kalemi vs var ama bazen kağıdı aşıp dolapları çizmeye başlıyor diye kaldırmıştım odkfjdos bu mantıklı geldi lego vs var zaten sürekli oynar
tospikannesi_ Mnli tatil sürekli yaptığımız şey kaçamak durmadan yaparız onu kenara atıyorum. Onun dışında scooter nenesi aldı legosu vs. Var çok sever aktiviteyi.. Ama akülü araba görümcemde vardi hiç dikkatini çekmedi bildirdik inmek bile istedi sevemedi. Yerimizde yok süreceği.
Mnli tospikannesi_ bebek evi de olabilir kıza şimdi küçük olduğu için ahşaplardan ikeada falan var içine kendi eşyalarını alırsınız ya da sylvanian famillies gibi koleksiyon oyuncaklardan alabilirsiniz
tospikannesi_ Mnli bebek evi var aslında leho şeklinde biz kendimiz yaptık iki katlı hatta ekstra inde bebeği dolabı yatağı koltuğu vs var