Poymom1 Bebeğim pazar gününden beri öksürüyordu iburamin zero verdim iki gün, fayda etmeyince bugün çocuk doktoruna götürdüm. Ciğerleri temiz alerjik olabilir dedi zaditen damla verdi akşam 10 damla verirsin dedi. Kullanıp fayda gören var mı
defnemiraybebek Poymom1 öksürük için değil ama hapşırma ve burun akıntısı olduğu zaman kullanıyorum ve hemen topluyor dene belki öksürüğe iyi gelir
zeynep91 Poymom1 bzdede öksürük var sesi gitti boğazm agrıyo diyo 3 gundur ateşide ckıyo ara ara ama baya ağır bogaz durumu antibiyotk baslaıdk o yuzden onun dısında iburamin zero verdi öksüürk icin ben yarım ölçek levopront veriyorum iyi geliyo
baharma Cesaretsizliğim yüzünden veremediğim ilaç. Çok uyku yapıyor diye vermek istemedim. Aslında versem bebeğim daha rahat edecek belki.
yavuzaslan Poymom1 ben kullandım geçmeyen öksürüğü vardı sürekli doktora götürüyordum ciğerine inecek diye zaditen damla ile 3-4 günde geçti. Kilo başı 1 damla veriliyor ve uyku yapıyor bebekte ben akşam uyurken veriyordum.
Eymencvk Poymom1 hava kullanmıştım bebeğime 5 ay ertesi gün geçti 3 gün öksürdü bende gittim ciğerlende bşy yoktu havayı verdim geçti zaditen öksrüğğ kesmez alerjik hapşırma vs varsa öncesinde kullanıldıgında önlüyor oğlum 4 yaşında hep grip nezle belli ettiği zaman onu kullandm iburmn zero kullandm bide
Mrymmdfnmm Poymom1 Evet öksürüğü keser. Alerjik öksürükse eğer iyi geliyor. Yanlız damlanın tadı zehir gibi benim kızım içmemişti. Ben şurubunu almıştım. Geçen gün öksürüğü başladı gene dr a götürdüm alerjik dedi sadece akşam verdim ertesi sabah öksürükten eser kalmamıştı şükür
CeydaST Poymom1 biz kullandık ama alerji için kullanmadık öksürüğü için kullandık faydasını gördük çok şükür.