8 aylık Bebeğim uyumuyor uyusada çok zor saatlerdir çabalıyorum. Düzen kuramadım 4.aydan beri uykuları çok daha kötü her türlü uyku planını denedim olduramadım bebeğim normalde 3 uyku yapıyor sabah 7 ye doğru kalkıyor akşam 5 civarı son uykusunu yarım saat kadar yaptırmaya çalışıyorum.gündüz toplam da 2-2 buçuk saat anca uyuyabiliyorum.Sonra akşam 8 de uyutmaya çalışıyorum.Memede kucağımda uyutmaya çalışıyorum sonra yatağına asla yatıramıyorum(gündüzlerinde uyuyamıyor memede tutup uyutuyorum yatağına koyunca hep kalkıyor diye)kucakta sallamaya devam ediyorum.yatağına koysamda koymasamda yarımsaat yada 1 saate uyanıyor gece uykusuna döndüremiyoruz asla saatlerce uğraşıyoruz arada karanlığa salona gidip geliyoruz.Gece 12 den sonra artık bize direnmektennbir yerden sonra uyuyor. Sabaha kadarda saat başı kalkıyor. Tam 4 aydır böyle bu çocuk. 4 ay önce 10 buçuğa kadar direnir yatardı sabaha kadar 2 kere kalkardı.Nerede yanlış yapıyoruz sizce? 2 uykuya düşürmeye çalıştım uykularını bu daha da kötü oldu uykusuz kaldı ne yapacağız hiç bir çare bulamıyorum.