deletedmom4842 deleted2310 Genelde 2. Aydan sonra koyabilirsin. Ben 5. Ayda aldım oğluma şimdi daha çok ve güzel vaktin geçiriyor
Medinetass deleted2310 bence şimdiden koyabilirsin herhangi bir zararı Yok oyalanır hem dikkatini çeker Ben bayadır koyuyorum 4 aylık yeni güzel oynamaya başladı eli anca yetişiyor zaten
Aydiles deletedmom4842 ya sizinkiyle benimki hemen hemen aynı gidiyor, bizim oğlan oyun halısından kaçıyor suanda, 3.ayda cok güzel oynuyordu, cidden sizinki hala oynuyor mu ya, keşke bizimkide oynasa 😭
Aydiles deletedmom4842 acaba sizinkide oynaya oynaya hevesi geçer mi 🤷🏼♀️ Bizimkinin hevesi geçti galiba
selin189_ deletedmom4842 pnarrzeyn bebeğiniz 4. Ayını bitirmiş şuan 5 in icinde ama 5. Ayını doldurmadigi için 4 aylık diyoruz 4 ay 6 günlük yani 4 u doldurmuş 5. Ayın içinde ama tabi 5 aylık demicez 4 aylık ek gıda içinde çok erken ben 5. Ayını doldurdu öyle basladim
deletedmom4842 Aydiles işte onu bende bilmiyorum umarım bir ayda idare eder de o zaman başka bir şey alırız
deleted2310 Medinetass koydum düz yatıyor kıyamadım küçücük öyle dümdüz yatmasına kaldırdım hemen raz daha beklemek en mantıklısı sanırım